Nincs egy csepp akaraterőm sem. Nem szeretem magam, sem a helyzetem. De nem tudok kikerülni belőle. Mit tegyek?
Boldog szeretnék lenni. Szeretnék olyan melót amit nem rühellek és tényleg leköt (jó lenne ha itthon lenne az irodám-műhelyem). Persze meg is tudjak belőle élni. Szeretnék kicsit élni. Jelenleg informatikát tanulok, de egyre rosszabb vele a viszonyom. De mást tanulni már nincs lehetőségem vagy időm műjusban vizsga, ha othagynám és mást kezdenék el akkor már holnap kiraknának innen szerintem.
A gimi nekem a megalázásról és a senkiségről szólt. Szeretnék csajozni haverokkal lógni kicsit pótolni... De önbizalom zéró. De per pill örülnék ha az alvásom vissza tudnám állítani. A denevér életmódom per pill a legnagyobb gond.
nekem is pont ez a problémám kb, amit leírtál.
pedig krva egyszerű lenne ebből az egészből kilábalni,
meg kell változtatni a gondolkodás modunkat,
kell egy nagyon erős minden napi motiváció amivel xcélba érek,
én 23 éves vagyok, jelenleg senki, érettségim van most kezdek csak gondolkodni, hogy mit kéne csinálnom,
de ez a legszörnyűbb, hogy HÁT EZ AZ!
MIT CSINÁLJAK?
EZT NAGYON ALAPOSAN ÁT KELL GONDOLNI
menj el orvoshoz.
nem gúnyolódásból írom, neked valamiféle iránymutatásra van szükséged, lehet, hogy valami gyenge gyógyszer is kell majd.
nekem is volt ilyen időszakom, kell egy szakember ehhez.
tök normális dolog amúgy, sokan szenvednek ettől, csak a fele észre sem veszi magán.
úgyhogy bátorság, és keress egy jó kis dokit !
üdv!
amig nem léptek addig nem lesz véltozástehát lépjetek egyet!.van egy olyan lépés amelyet otthin is megtehettek,,,már azért irok többeszszámbamert ugy léátom hogy itt többben is vannak ahsonlo problémával.
szóval van egy könnyed lépés mely nagyszerü lehetöség
a konstruktiv gondolkozás amelyet nem fogom itt leirni, de mondom egy nevet:
emil coué
na ö lenne az
nézzetek uténa keresgéljetek ,,, és használjáétok azt a müódszert meklyet képvisel
de pár szóval leirom miröl van szó
coué ugy vélte hogy az önszuggezstió nagy erő
és ez igy van
ebben semmi kétség
ez abbol áll hogy naponta pár percet arra szántok hogy magatokhoz beszéltek és ezáltal megtere,mtitek a megfelelö érzelmi gondolati lkégkört ahhoz hogy elinduljon egy pozitiv irányu véltozás
és a határ a csillagos ég
csak jol kell megválasztani a kimondott szavakat
ezért olvassatok utána
és találjátok ki neketek mi lennea legmegfelelöbb szuggesztio amelyet minden nap pát percen keresztül elmondtok magatoknak
a dolog müködik
tessék használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!