Milyen nem génmódosított szójakészítmények vannak?
Figyelt kérdés
Hol lehet ilyet kapni, linket tudtok adni? Granulátum és kocka formában is jó lenne, persze GM-mentesen.2013. jan. 26. 13:58
1/9 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, ezért netboltban szeretnék vásárolni, ha a "hagyományos" üzletekben nincs ilyen.
2013. jan. 26. 14:00
2/9 anonim válasza:
Én még mifelénk GMO-s szójával nem találkoztam (Komárom).
3/9 A kérdező kommentje:
Az EU-ban ezt nem kötelesek feltüntetni sajnos. Így nem tudom, mi a génmódosított. Az EU-ban engedélyezik.
2013. jan. 26. 17:15
4/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el a szóját, nem a leg egészségesebb dolog. Ha nem vagy vega, feltétlen kerüld el és egyél sok halat, vörös húst, csirkemellet. A szójában megtalálható fehérje minősége irtó gyenge.
5/9 A kérdező kommentje:
vegetáriánus vagyok. Csak jót hallok a szójababról, ellenben a húsról...
2013. febr. 3. 18:32
6/9 anonim válasza:
:) nem mondtam, hogy nem ehetsz csak én ezt hallottam róla
7/9 anonim válasza:
Huuu a szoja nagyon gaz! Ha genmanipulalt, ha nem az.
Foleg noknek, mert valamit bekavar az hormonhaztartasban. (bocs, angolul olvastam rola, tobb helyen is, ezert magyarul nem tudom erthetoen leirni, de az esztrogen-nel van kapcsolatban)
Ha nem muszaly, tenyleg ovakodj a szojatol!
8/9 anonim válasza:
Több helyen is összefüggésbe hozzák a fiatal sportolók halálát a szójával. Lehet, hogy nincs valóságalapja, de az biztos, hogy az emberi szervezetben semmi keresnivalója. Kerüld el nagy ívben.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!