Egyáltalán mégis mit gondolsz mit árulnak a boltokban? Már nem adnak a cociknak olyan tápot mint pár évtizede.
2012. dec. 14. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Bolti? Miért milyen van még?
2012. dec. 14. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
A bolti hús az élelmiszerkereskedelmi láncban mozog, hatósági követelmények szerint és ellenőrzéssel. Én abban bíznék leginkább! Kivéve, ha magadnak vágod az állatokat.
2012. dec. 14. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
Én boltban vettem nem egy romlott húst :S elég sokszor cseleznek vele. Azóta piacon veszem húst hentesnél, ahol tudom, hogy mindig cserélődik áru.
2012. dec. 14. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
Számomra a hentes is beletartozik a bolt gyűjtőfogalmába. :)
Ezért kérdeztem, hogy hol lehet még máshol venni.
Esetleg olyantól, aki gazdálkodik és eladásra tart állatot, de ott is felmerülhet a kérdés, hogy milyen körülmények között neveli az állatokat és milyen tisztán "dolgozik".
2012. dec. 14. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Szerintem a Tescos stb... húsra gondolt :)
2012. dec. 14. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Javaslat: állj össze egy cimborával, keressetek vidéken egy megbizható gazdát, valamint egy böllért, vegyetek felesben egy 100-120 kg-os disznót, és helyben dolgozzátok/dolgoztassátok fel! Én évek óta ezt csinálom - olcsóbb, megbizhatóbb és sokkal finomabb is!
Ami a "bolti" húsokat illeti: egy ismerősöm dolgozott húsospultban az egyik közismert multinák - ne tudd meg, miket mesélt! A piaci hentes is csak akkor megoldás, ha ismerős (visszajársz hozzá, beszélgetsz, 20-50 Ft-os borravalót adsz, esetleg ünnepekre pár sört, stb.).
2012. dec. 20. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Miket meséltek?
2012. dec. 25. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
Állitólag: átcsomagolás plasztikai műtéttel (a randább cafatok eltávolitása/elkamuflálásaÖ, a hungarocell tálcák "tisztitása", átcsomagolás, átcimkézés, a lejárati dátum hypó-s kezelése, húsmosás, ha büdösödik, az ócska hús "újrahasznositása" darált hús formájában - és még sok hajmeresztő dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!