A Férfiak miért szégyenlősebbek mint a nők egészség szempontjából?
Figyelt kérdés
miért ne vetkőznek azonnal az orvosnál?2009. aug. 5. 18:41
1/7 anonim válasza:
Az, hogy a vetkőzés tekintetében szégyenlősek, nem hinném. Viszont ha betegségről, egészségmegőrzésről van szó, a férfiak sokkal hanyagabbak, ezért is halnak meg többen, mint a nők. Nagy részük halogatja az orvoshoz menést és a vigsgálatokat, sokszor még a gyógyszerszedést is hanyagolják. Náluk a gondolkodással van baj.
2/7 anonim válasza:
A nők meg miért MIND olyan hülyék ÁLLANDÓAN általánosítanak?
Figyeltétek micsináltam itt?
3/7 anonim válasza:
"férfiak sokkal hanyagabbak, ezért is halnak meg többen, mint a nők."
:D:D ennek egyrészt nincs értelme , de ha jól sejtem mire gondoltál , akkor az meg butaság :D
4/7 anonim válasza:
Elég érdekes dolog merült itt fel(: . De hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem köze lehet ahhoz, hogy a nők ezt már valamilyen szinten gyerekkorukban megszokják, mikor először megjön nekik és nőgyógyászhoz fordulnak.
Amúgy meg, lehet hogy tényleg hanyagabban vagyunk:P
5/7 anonim válasza:
Ez szerintem nem igaz. Lehet hogy csak neked vannak ilyen tapasztalataid, de szerintem a nők a szégyenlősebbek. Menj ki egy nudista streandra, sokkal több a férfi mint a nő, ami szintén azt bizonyítja, hogy a nők a szégyenlősebbek.
7/7 anonim válasza:
Nem szégyenlősek, hanem szerintem "férfiatlannak" tartják bevallani, hogy valami bajuk van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!