Melyik biofogkrém nem tartalmaz színezoanyagokat, xenoosztrogéneket, tartósítószert, parfumot, mérgeket?
látogass el ide bionom.hu itt többféle valóban méregmentes fogkrémet kapsz tételes összetevő leírással és magyarázattal. Ezek termesztésen nem olcsók de valóban jók.
Linkek:
Én személy szerint ezt használom. Kicsit drága de nekem pl. nikotin kávé foltot lehozta fogaimról.
Leírása:
Összetétel (INCI): CHALK (chalk), SORBITOL (sorbite), AQUA (revitalised water and Manju), GLYCERIN* (vegetable glycerin*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ALUMINUM IRON SILICATES (ceramic powder), RICINUS COMMUNIS OIL* (castor oil*), XANTHAN GUM (xanthan), ILLITE (yellow clay), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), COCO-GLUCOSIDE (coco glucoside), SALES (Manju Sea Salt), STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT* (stevia*); herbal extracts*: COMMIPHORA MYRRHA EXTRACT* (coral calcium*), MELIA AZADIRACHTA EXTRACT* (neem bark*), KRAMERIA TRIANDRA EXTRACT* (ratanhia root*), PROPOLIS* (propolis extract*) , SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*), ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT* (roman camomile*); AROMA* (blend of essential oils*): Linalool**, Eugenol**, Limonene**.
* = kontrollált biogazdálkodásból;
** = illóolajok alkotóelemeként
A kréta és a nap által kiszárított sárga agyag kiválóan és nagyon kíméletesen tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az Manju, a Manju tengeri só az EM kerámia által aktivált víz többszörösére növelik a hatékonyságukat. A ratánia-növény gyökere, a neem-fa kérge, a mirrha-gyanta, propolisz és zsálya ősidők óta bevált hatékony, természetes anyagok a fogínyvérzés ellen. Az Aloe Vera-ból, Stevia-ból és természetes illóolajokból (szegfűszeg, fahéj, kamilla, borsmenta) készült tápláló kivonatok frissítő ízhatást adnak a Bioemsan® fogkrémnek. Hozzáadott fluoridoktól, szintetikus ízesítő, színező és konzerváló anyagoktólmentes, nem génmanipulált. Bázisos ph-értékű! A szájban egészséges baktérium flórát hoz létre, gátolja a fogíny gyulladását és sorvadását! A rathanianövény gyökeréből, amely magas csersavtartalmával vérzéscsillapító és megakadályozza a fogíny vérzését. A szájban bázisos pH- értéket hoz létre.
Fluoridot, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Genetikailag nem manipulált!
Én meg ezt használom, nagyon szeretem:
A legjobb szerintem, ha Te készítesz fogkrémet Magadnak, így biztos tudod, mi van benne. A neten rengeteg receptet találsz. Magam részéről a köv. receptet használom: 1 evőkanál kókuszolaj+ 1 evőkanál szódabikarbóna, pár csepp édesítőszer ( xylitol vagy stevia), pár csepp citrom és kakukkfű olaj.
A lukreciakencei.hu oldalon ill. antalvali.hu-n nagyon sok jó receptet/tanácsot fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!