Ami állattartáshoz köthető, az már nem paleolit, szerintem. Nehezen hiszem el, hogy az állatbőrbe bújt Cro magnoni v. neandertal-i megfejte volna az elejtett nőstény állatot, legyen szó bármiről.
A tejfeldolgozás már az állattartással jött be.
Egyébiránt ne légy dogmatikus, a sok szemét közül - amit ma eléd tárnak a polcok - szűrd ki a legszemetebbjeit (kóla, csipsz és barátai), majd szűrd ki azokat, amiket könnyen el tudsz hagyni (én pl. simán lemondok a lisztről és a tejről), igyekezz minél több húst és gyümölcsöt enni és mellette egy-két dolgot simán megtarthatsz... szvsz.
Én pl. mézet rakok a kávémba, néha eszem csokit, jégkrémet, de másfél hónapja nem eszem lisztet, tejet és 40 éves férfiként 190 centi magasan a 110 kilómból már 5 kiló elszállt.
Hozzáteszem, hogy élvezem ezt az életformát, nem hiúságból kezdtem hozzá... a vérnyomásomat próbálom csökkenteni.
Ha komolyan érdekel, keress rá Dr. Tóth Csabára, rendel több helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!