Hogyan tudnék egy kis időre egyesülni a természettel?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy ha a pl:a fűben ülök 1 órán át és csak gondolkodok akkor sikerülhet vagy mit csináljak? (meditáció vagy hasonló?)2012. jún. 5. 23:00
1/8 anonim válasza:
attól függ, hogy mit szeretsz. Ha a vizet, akkor patakpartra menj. Mehetsz erdőbe, rétre, hegyekbe. Ahol jól érzed magad. Ha a meditáció nem is sikerül, mert ahhoz sok gyakorlás kell, relaxálni, feltöltődni biztos sikerül.:)
Ne irányítsd a gondolataidat, hagyd kószálni.
2/8 anonim válasza:
Menj el vadkempingezni pár napra! Anyukám pl. úgy "egyesül a természettel", ha elmegy hegyet mászni. Én határozottan valamilyen vízpartot javasolnék. Vannak olyan vendégházak, amelyekben nincs fűtés, gáz és villanyáram. Én is voltam már ilyenben, az határozottan természetes, és pár napig jól lehet szórakozni baráti társasággal is!
3/8 anonim válasza:
Végre, egy nagyon jó kérdést láthattunk!!!
4/8 anonim válasza:
Kérdezd meg Ace Venturát, neki hogy sikerült egyesülnie a világmindenséggel.
5/8 rda85 válasza:
Fogod magad és lebomlasz... abszolút része leszel a természetnek :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hülye idióta hippik kit érdekel hogyan tudnál egyesülni nem itt kell hülyeségeket írogatni menyetek haza!
2012. júl. 5. 16:58
7/8 rda85 válasza:
Bicsi-bocsi, de nem mi kezdtük a hülyeségek írogatását :DDD
8/8 anonim válasza:
Én vagyok a hippi, de ő akar a természettel egyesülni, ez mi már..az állatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!