Hostessnek milyen természettel?
Figyelt kérdés
Greenpeaces voltam egy ideig. Utáltam, hogy pénzt kellett kizsarolnom olyanoktól mint pl. anyuka, aki a babakocsit tolja, mert ők álltak csak meg. A dúsgazda billiárdos sosem... :$ De nem volt "kegyelem"... Nem is tudtam. Inkább átment beszélgetősbe a dolog. Nem értették, hogy bírom... De a pénzért egy diák bármit megtesz (bármit persze, ami nem "tisztességtelen".)
Hostessnek mennék csak kérdés, hogy ott el lehet-e kerülni az ehhez hasonló melókat...
2012. jan. 24. 19:33
1/1 anonim válasza:
Te meg merrefelé sétálgatsz, hogy dúsgazdag billiárdosok kerültek ki téged? :DD
A hostess az nem kér, hanem kínál: termékmintát, szórólapot, saját magát.. ott nem kell eladni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!