Hogyan desztillálhatok egyszerűen és olcsón házilag vizet ivásra?
Kedves 22:53 !
Talán nincs humorom, elképzelhető, minden esetre most és itt hadd ne kelljen értékelnem a gúnyos megjegyzések közé bújtatott "udvarias" poénkodást, ha nem muszáj. Talán majd máskor. Ha szomjan halnék a desztvíztől, akkor valószínűleg mások is szomjan halnának/haltak, akik rendszeresen azt isszák. Ha nem, akkor pedig ugye -nem... :)
De azt hiszem, ezeket már megválaszoltam szintén az előzőekben. Minden esetre a vagdalkozással egyet értek, kezd valóban úgy tűnni. A sötéttel nem feltétlenül, a segítő szándékot akkor is tisztelem másokban, ha az nem éppen az enyém, vagy felém irányul.
Kedves szetrox !
Köszönöm a válaszodat !
:)
Nem voltam gúnyos. Túl komolyan veszed...
Nagyon szép megoldás amit az előző írt, nekem is eszembe jutott valami hasonló, de megéri e a gázt? Más felforralni a vizet és más elforralni, ha valakinek túl alacsony a rezsije így is felemelheti. mindegy egészségedre.
Háát ha saját bevallásod szerint sem vagy hozzá értő akkor, nagyon sokat kell majd tanulnod az ásványi anyagok pótlásáról, ne legyél beteg.
Bár szerintem elolvastál pár ilyent de azért ide másolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!