Fogyaszt valaki rendszeresen parlagfüvet? Ha igen, hogyan alkalmazza? (szárítva, teába stb. )
Azért még annyit érdemes hozzá tenni a dolgokhoz, hogy azon parlagfüvet amit fogyasztani szeretnél (bármilyen formában) azt lehetőleg nem az autóutak mellől kéne beszerezned! Bármilyen meglepő is, de éppen-e miatt allergiások rá az emberek! Volt már rá példa, hogy emberünk az erdőben észre sem vette a parlagfüvet, amíg a városban igencsak messziről jelzett a szervezete!
Szóval ha már parlagfüvet szeretnéd fogyasztani akkor előtte keresgélj szorgalmasan az erdőben!
Ezt hol olvastad?:O Én ott tartok még csak hogy a parlagfü allergiát okoz. Na most ha tömök vkit ilyen teával, aki amugy is allergiás rá, valszeg olyan rohamot okozok nála, hogy a kórházban köt ki.
Linkeld be hol van leirva, hogy ebből lehet teát késziteni, és főleg hogy allergiás is ihatja.
(Egyik kolleganőm majdnem megfulladt az allergiás rohamtól, kiderült hogy kátrányra allergiás. Idáig rendületlenül cigizett, most leszokóban, azóta nincs rohama. Szóval nem áll össze nekem ez igy a parlagfüvel.)
Erdőben nincs parlagfű. :) A parlagfű a megbolygatott csupasz földre telepszik meg.
Egyébként az amerikai indiánok valóban gyógynövényként kezelték, ha olyant ettek, ami puffasztott, vagy hányást, esetleg hasmenést okozott, netán véres székletet - valamint a lovak feltöréseire külsőleg.
A többiben nem foglalnék állást, a kérdező nyilván eldöntötte, hogy ő hisz a parlagfűvel kapcsolatos dicsőítő cikkeknek. Egyre figyelmeztetném, ami úgy kezdődik, hogy 2009-ben megjelent a New York Timesben egy cikk egy kutatásról, na, az biztosan hazugság, mert a New York Times archívuma kereshető.
Csodálatos gyógynövény. Leghatásosabb, (ahogy már valaki itt leírta): szárítva, porrá őrölve. Vigyázni kell, hogy ne nagyon hevüljön fel őrlés közben, hogy ne veszítsen sokat a hatásából. Adagja: naponta egy jó kávés kanállal. Valóban keserű, de bármivel lehet ízesíteni: a természetes ételek, italok ( méz, cukor, vörösbor, lekvár, dzsem, szörpök /csak természetes!!!/...stb.) Hatását az őssejtek szaporítása által fejti ki. Magamon kipróbáltam, súlyos szívbetegségből gyógyultam meg általa.
Allergiát csak a közlekedési ártalom miatt képes okozni.
(mellékesen: orvos vagyok)
A parlagfű jótékony hatását nem igazán reklámozzák, pont azért, mert nem akarják, hogy az emberek ne vegyék meg a gyógyszereket. Ezért inkább úgy állítják be, hogy allergén, gaz, semmire sem jó. Pedig ez nem igaz. Sokáig én is abban a tudatban éltem, hogy ártalmas és mindig ha láttam vhol, kitépkedtem gyökerestül. De már felébredtem és rájöttem, hogy ez az egész csak félrevezetés, allergiás sem a parlagfűtől lesz vki, hanem a környezeti hatásoktól, a szennyeződésektől, ami a levegőben van.
Egy cikk a tudatlanoknak és kétkedőknek:
"(mellékesen: orvos vagyok)"
Akkor legyen szíves egy nevet és egy pecsétszámot.
Köszönettel
XVI. Benedek pápa
Vatikán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!