Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Van olyan hogy ki marad a...

Van olyan hogy ki marad a menzeszem?

Figyelt kérdés

mert csak gumival csináltam a barátommal, és nagyon félek most nem jött meg, de aza baj rendzseretlen is és nem tudom mikor volt meg utoljára, de már rég megkellet volna jönnie,

21 vagyok és már 9 éve van nekem, nagyon félek

2012. jún. 17. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az ilyeneket kiskorúsítani kéne...
2012. jún. 17. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen kérdés már bakker?

Hát ha kimaradt neked, akkor szerinted létezik ilyen vagy nem?

Szerinted ha nekem van egy kutyám, akkor létezik, hogy nekem van egy kutyám?

Amúgy elég egyszerűen eldönthető, hogy terhes vagy-e: veszel egy tesztet kb. 500 forintért és rápisilsz.

Bonyolult, mi?

2012. jún. 17. 15:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Idióta...

"Hát ha kimaradt neked, akkor szerinted létezik ilyen vagy nem? "

szerinted kérdeznék ilyet ha tudnám???

ki marad vagy terhes vagyok nem ugyan az, azért szeretném tudni hogy mivel nem jött meg a terhességen kivűl más oka is lehet.....aahj....

az agyad bonyolult

2012. jún. 17. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Te meg igen csak buta vagy 21 éves létedre. Szerinted az egyetlen oka a menzesz kimaradásának a terhesség lehet? Hát vannak elképzeléseid bakker.....
2012. jún. 17. 15:59
 5/13 A kérdező kommentje:

csak megerősitést szeretnék, hogy tényleg van és lehet valaki mond mondjuk más okot is, ami hasznos lehet nekem,

nem értem mért itt kell unatkozni

2012. jún. 17. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát biztos baromi sok időbe telt volna beírni a keresőbe, hogy milyen okai lehetnek a menzesz elmaradásának....

Komolyan fáj az emberek hülyesége és tehetetlensége. Még el is nézném, ha 12 éves lennél, de 21 vagy bakker!

Google-t ismered? Vagy esetleg az orvos fogalmát? Vagy mondjuk a terhességi teszteket?

Ennyire nem lehetsz életképtelen.

Egyébként ötezer meg egy ok miatt késhet vagy maradhat el a menzesz. Lehetnek szervi okai, hormonális okai, fogyás, stressz, hízás, lelki megterhelés, túlzásba vitt edzés meg még elég sok minden.

Remélem most már boldog vagy.

Véletlenül se csináljál ám tesztet....

2012. jún. 17. 18:12
 7/13 anonim válasza:
Lehet oka akár a stressz, sok idegeskedés is...pszichésen nagyon sok mindent tud produkálni a szervezet! De sajnos az is előfordulhat, hogy terhes vagy! Ezért kell elmenni és venni egy tesztet. De ha nagyon bosszant a dolog, az sem árt ha felkeresed a dokidat! Azt pedig szerintem mindig pontosan jegyezd fel, mikor volt meg az adott hónapban, és is mindig úgy csinálom. Bejelölöm a naptárban, így nem kell ilyeneken paráznom utólag, hogy mikor is volt stb.
2012. jún. 17. 18:38
 8/13 A kérdező kommentje:

"Hát biztos baromi sok időbe telt volna beírni a keresőbe,.......

nem tök mindegy neked hol érdeklődök ezért?

100ftom sem volt a héten, holnap kapom a pénzt..eddig nem tudtam megvenni ezért is, érdeklődök addigis BOCS, időpontot sem rögtön adtak!!................

2012. jún. 17. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
stressz, rendszertelen étkezés, hirtelen fogyás vagy hízá miatt is kialakulhat.. mennyi lenne az a régóta ?? és a teszt is csak 2-3 héttel az aktus után mutatja hogy ha terhes vagy.. nekem volt hogy 3 hétig nem jött meg akkor én is beparáztam, de nekem akkor lelki stressz miatt késett :D és ne idegeítsd fel magad olyan primitív embereken akik nem tudnak a nagy FELNŐTT koruknak megfelelően viselkedni, beszélni egy másik emberrel :)
2012. jún. 20. 00:38
 10/13 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen , kedves vagy :) amúgy pont ma jött meg :D 3 hetet készet:/ de nem volt semmi lelki bajom sem stressz fogyás se semmi, ezért féltem, de sosem örültem ennek ennyier mint ma :D
2012. jún. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!