Igaz-e az, hogy ha a vizeletet megisszuk egészségesek leszünk tőle és szép lesz a bőrünk?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert "elvileg" a vizelet méreg, amit a vese választ ki.2009. júl. 4. 15:53
21/26 anonim válasza:
A saját pisáját mindenki megihatja de persze csak 1-2 óráig lehet tárolni mert a baktériumok nagyon gyorsan elkezdenek szaporodni. amúgy teljesen steril.
23/26 anonim válasza:
nem de viszont hasznos. pl ha égő épületben vagy akkor lepisálsz egy ruhát az arcod elé teszed, és így nem kerülnek be a szervezetedbe a mérges gázok. a fertőtlenítő hatás az igaz. De ha cápatámadás van, egy zacskóba pelepisálsz, és eldobod jó messze, csakmert van benne ammónia, és a cápa egyből rámegy :D:D
24/26 anonim válasza:
Én úgy tudom a baktériumok minden 15. vagy 30. (sajnos nem emlékszem pontosan...) percben megkétszereződnek!!!
Úgyhogy ha valaki meg akarja inni akkor igencsak sietni kell.
De én továbbra is azt mondom, hogy meginni mérgező. Persze sivatagban stb egyszer-egyszer nem de ha valaki ezt issza gyakran az jól betesz az egészségének.
Bőrre kenve nem olyan ártalmas, de nem is hasznos.
Fertőtlenítésre ott a fokhagyma, citromlé stb. Ásványi anyagok hát akkor inkább gyümölcsökből készítsen az ember valami masszát és azt rakja az arcára.
25/26 anonim válasza:
"Én úgy tudom a baktériumok minden 15. vagy 30. (sajnos nem emlékszem pontosan...) percben megkétszereződnek!!! "
Én úgy tudom, hogy 20 percenként képesek osztódni, tehát 20 percenként megkétszereződnek.
26/26 anonim válasza:
14:02 Lehet, hogy 20 sajnos nem emlékszem... a neten is keresgéltem de nem találtam semmit. MOndjuk nem mentem bele túlzottan a keresésbe, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!