Igaz-e az, hogy ha a vizeletet megisszuk egészségesek leszünk tőle és szép lesz a bőrünk?
A sivatagban már csakis akkor szabad meginni a pisidet, amikor már tényleg nincsen más esélyed a túlélésre, mivel sót tartalmaz.
A vizelet pedig igenis fertőtlenit, ugyanúgy, mint a nyál, de inkább reggel, frissen ébredve, mert a nyál és a vizelet is töményebb, idegen dolgokkal még nincs telitve. Pl. még nem ittál, ami higítja a pisit és a szájban sincs még semmi idegen anyag.
Én is hallottam, hogy ha reggel pisivel megmosod az arcodat, annak gyulladáscsökkentő hatása van, így régen a lányok gyakran használták pattanások kezelésére (nagymamám mikor még élt, ő mesélte).
Egyébként nem látta senki a 13. harcost? Ott is tehénhuggyal kezelték az arab sebét, hogy ne gyulladjon be.
Egyszer asszem a Fókuszban mutatták hogy vannak emberek külföldön akik megisszák, mert azt hiszik az egészséges, meg gyógyít. Nos a részletekre nem emlékszem de nyilatkozott ezügyben vmi orvos és azt mondta hogy egyáltalán nem egészséges.
Egyébként meg undorító, inkább haljak szomjan.. felfordul a gyomrom.
Én azt halottam, hogy a vizelet méregtelenít.
Álítólag vannak olyan szépítőszerek, amelyekbe emberi vizeletet kevernek. Én azt halottam hatásos.
A TV-be a mulkor ment, hogy egy 50 körüli nő 30 éves kora óta pohárba pisil, és mindennap megissza azt, és tökre oylan volt, mintha még csak 20 éves lenne, és ott sportolt a kamerák előtt.
De egyetértek, én sohaa nem innám meg *hányinger*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!