Milyen gyógynövények vannak, amik enyhítik a fejfájást, migrént, és fájdalomcsillapító hatásuk van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 16:38
1/6 anonim válasza:
A fenti oldalon egy cikk a fejfájás okairól, természetéről, és gyógyszermentes kezeléséről.
2/6 anonim válasza:
A ligetszépe olajról sok ilyen visszajelzés van.Illetve a fehér fűzfakéreg kapszula mindenféle fájdalomra,gyulladásra javasolt.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon gyógynövényezz, hanem menj el az atlasPROfilax-hoz, és ott kimaszírozzák az elferdült atlaszodat, ugyanis minden migrénnek ez az oka. Én már voltam, nagyon migrénes voltam azelőt, és mióta kimaszírozták az atlaszomat, nem fáj sohasem a fejem.
5/6 anonim válasza:
Tojni kell a lelki panaszokra! Nem kell más nyavalyáival foglalkozni (oldja meg!) és nem kell beugrani a sok pénzéhes csodaszer gyártó/forgalmazó reklámjainak.
A fájdalom egy FEL NEM DOLGOZOTT LELKI PROBLÉMA, az okot kell megkeresni, és akkor gyógyszerek és egyéb (DRÁGA!) csodaszerek nélkül megszűnik az ok!
Fontos a mottó, az önszuggesztióhoz : MAGAMNAK ÉN VAGYOK A LEGFONTOSABB!!!
...és persze, ehhez is kell tartania magát!
6/6 MandalaV válasza:
Fejfájásra és migrénre 400 éve bevált az Őszi margitvirág.
Nálunk szintetikus kivonata gyógyszer alapanyag. Teaként boltban nem kapható, tabletta, kapszulaként ritkán, de beszerezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!