Mi tortenik ha valaki beszed 20 szem fajdalomcsillapitot, belehalhat?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 11:58
1/8 anonim válasza:
szerfüggő, vény nélkül kapható cuccoktól nem valószínű.
azokat a mellékhatásokat fogja megtapasztalni, amiket a betegtájékoztatón írnak, a hirtelen halál nincs köztük, ellenben például van gyomorfekély, és az fáj.
2/8 anonim válasza:
A mai szerektől nemigen. Lehet egy jó kis gyomor-, máj-, vagy veseproblémája, esetleg összeszedhet életre szóló, maradandó agykárosodást is.
Szerintem azonban jobb volna, ha az életet választaná, és a a problémák elől nem elmenekülni akarna, hanem azokat megoldani - bármilyen nehezeknek is tűnjenek azok.
3/8 anonim válasza:
Ha te tervezed, akkor ne tedd. Láttam elég gyógyszer/drogtúladagolásos embert az életben, te ne legyél olyan..
Ha már megtetted vagy ismerősödről van szó, akkor pedig gyomormosás..
4/8 A kérdező kommentje:
de nincs kiut es mar ertelme se az eletnek, ezert nem akarom tovabb, hiaba neznez gyavanak, akik ezt mondjak nem latnak bele a lelkembe es nem erzik a fajdalmat.....egyszeruen nem megy.....es mar a tobb honapos probalkozas utan h helyrehozzam nem sikerult, ugy erzem itt a veg...ezert a gyogyszerre gondoltam
2011. nov. 26. 22:29
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? 17? Akkor mit mondjanak mondjuk a háborúból hazaérkező katonák, akiknek minden testrészük a helyén, de a lelkül darabokban, mert a legjobb barátjuk karja a kezükben maradt...
6/8 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyok 17 aki csak divatbol beszel iyesmirol.....30 vagyk
2011. dec. 13. 15:02
7/8 Zoltán491 válasza:
Nem hiszem, hogy erre általánosságban lehet válaszolnunk. Vannak túl érzékeny emberek, akik akkor is veszélybe kerülnek, ha a másik nem is reagál rá. Ilyen értelemben az elvi válaszom: igen, lehet olyan, aki még kevesebb adagba is belehalhat.
8/8 Zoltán491 válasza:
Nem tudok a közbenső válaszokra válaszolni. Semmilyen életkorban nem tudok elképzelni olyant, ami tényleg indokolná az élet eldobását. Az élet ajándék - meg kell élnünk. Elég sok ember szenved sokat - de a szenvedése mellett is tud boldogan élni. Mint én is. Minden életnek minden helyzetben van értelme, és nemcsak a környezetének van szüksége rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!