Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Milyen hatékony "szerek"...

Milyen hatékony "szerek" vannak még a lenmagolaj, tökmagolajon kívül, ami nem káros a szervezetre?

Figyelt kérdés
39 évesen már minden bajom van. Gyomorproblémák, fejfájàs (korábban nem voltam fejfájós), ízületek, stb. Tapasztalatokra, termékekre vagyok kiváncsi amelyek kicsit "gatyába ráznának".
2011. nov. 24. 20:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm szépen! Nem hajszolom túl magam, háztartásbeli vagyok, az alvás is rendben van.

Elgondolkozom azon amit írtál, sőt utána is olvastam és nem zárom ki a candida meglétét sem.

2011. nov. 28. 17:02
 12/19 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ahogy már egy értelmes válaszoló írta: Rendbe kell raknod a táplálkozásod, a vitamin és ásványi anyag beviteledet és sportolni sem ártana.

A táplálkozásnál ne az legyen az alap, amit a TV-ben hallasz, hogy "sok zöldség, sok gyümölcs, kefír, joghurt blabla". A saját szervezetednek megfelelően kell összeállítani az étrended, ami nem gulyásból, rakott karfiolból és tükörtojásból áll, hanem fehérjéből, szénhidrátból és zsírból. Ennyi az egész.

Az orvoshoz meg ha el kell menned, akkor ne halogasd!

2011. nov. 28. 21:59
 13/19 A kérdező kommentje:

Semmit nem bírok enni, mindentől hányingerem van és puffadok.

6 hónapja étkezési naplót vezetek, de tulajdonképpen semmi összefüggést nem találtam, már lassan enni sem merek. A zsírostól, a húsoktól sőt még a rizstől is rosszul vagyok.

Orvoshoz voltam, nem találtak semmi érdemlegeset a vesekövemen kívül. Azt már szétzúzták . . .

A tüneteim hasonlítanak az IBS-hez, de ezt csak a kolonoszkópia és a gyömörtükrözés tudná kizárni vagy megerősíteni, de félek oda elmenni.

2011. nov. 29. 08:05
 14/19 anonim ***** válasza:

GreenTea

Vagy elmész, vagy szenvedsz tovább és végül éhen halsz. Szerintem jobban járnál ha mihamarabb letudnád a dolgot. Neten keresztül nem fognak meggyógyítani.

2011. nov. 29. 09:31
 15/19 A kérdező kommentje:

Ki akar neten keresztül gyógyulni? Felnőtt ember vagyok, nem azért írtam ide mert így szeretnék meggyógyulni! "Sortársakat" keresek, akiknek a tüneteik hasonlítanak az enyémhez, tapasztalatcserére, stb. .....

Persze, hogy megyek orvoshoz, ez elkerülhetetlen!

2011. nov. 29. 10:29
 16/19 nikaa11 ***** válasza:

Egy 2-3 napos tisztitó kúra nagyon jót tenne a belső szerveidnek.Csak zöldség vagy csak gyümölcs lé.de csak amit te csinálsz otthon mert abba nincs cukor.

A rendszeres étrendkiegészitök ,vitaminok az ellenkező hatást is kifejthetik..Nem szabad túlzásba vinni őket.

Nem mellesleg hogy a homeopátiát ki lehet próbálni és után eldöntheted hogy neked bevállt e vagy sem.Külső véleményekre ebbe a dologba ne halgass senkire!

2011. dec. 12. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Most hallottam éppen egy tv műsorban,hogy a léböjt kúra nem hasznos mert ki űzi a belekből a hasznos "anyagokat" baktériumokat.
2012. febr. 7. 12:20
 18/19 anonim válasza:

"vagy csak gyümölcs lé.de csak amit te csinálsz otthon mert abba nincs cukor."

A szomorú az, hogy itt vagy ketten is mondjuk neked a megoldást, hogy vitamin, normális étrend és jönnek az ilyen észlények és a birkák az ilyenekre hallgatnak inkább, mert ezt olvasták a Nők lapjában.

A gyümölcsben is van cukor (fruktóz) méghozzá nem is kevés, szóval hiába csinálod otthon a gyümölcsturmixod abban a hiszemben, hogy abban nincs cukor, mert van!

2012. febr. 7. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Amikor a párodét nyeled le nem fáj a gyomrod?
2012. febr. 13. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!