Milyen hatékony "szerek" vannak még a lenmagolaj,
tökmagolajon kívül, ami nem káros a szervezetre?
Homeopátiás szereket semmiképpen NE használj!
2011. nov. 24. 21:16
2/19 A kérdező kommentje:
3/19 anonim válasza:
Használj testépitő tálálékkiegészítőket. És nem árt a mozgás sem úgyhogy vegyél egy kondi bérletet is. Gatyába meg az rázna, ha normális ételeket ennél, rendbe raknád a táplálkozásod, vitamint szednél. Használj izületvédőket az izületeidre.
2011. nov. 24. 21:30
A homeopátiás szerekbe minden SZ.. dolgot beletesznek nagyon káros az egészségre.
2011. nov. 24. 21:33
5/19 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, mert "szoknyába kellene rázni". :) Nő vagyok. :) Kb. 6 hónapja oda figyelek az étkezésre, akkor kezdődtek a problémáim az egészségemmel. . . Ez abból áll, hogy nem eszek fehér kenyeret, édességet, szénsavasat, és sok gyümölcsöt, zöldséget eszek. Voltam orvosnál is, eredmények többnyire jók, de mégis gyenge vagyok és fáj mindenem.
Mindíg szedtem vitaminokat.
6/19 anonim válasza:
Az jó ha a fehérkenyeret, cukrot kiiktattad az étrendedből és sok zöldséget eszel, de a szervezetednek nem erre van szüksége, hanem fehérje és szénhidrát megfelelő bevitelére. Mivel a fehérje a tested és az izmok alapja, a szénhidrát pedig energiát ad. Egyél sok halat, csirkét, pulykát(fehér husokat), barnarizst, durumtésztát is akár a testsúlyodhoz és szükségletedhez igazitva. Szedj Omega3,6,9-et. Gyógyszertári vitaminok, meg hipermarketes vitaminok nem érnek semmit, szóval inkább felejtsd el. Ha a gyomroddal vannak problémák akkor egyél sok rostot(spárga, brokkoli, kellbimbó).
2011. nov. 25. 13:19
7/19 anonim válasza:
2011. nov. 25. 13:19
8/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szinte mindentől fáj a gyomrom. Korábban nagyon sok halat ettem (édesapámnak sok pisztrángja van), de kiiktattam mert fájt a gyomrom. Nem biztos, hogy attól, de húst mostmár kevesebbet eszek.
Gyomortükrözésre kellene menni, vastagbél vizsgálat sem ártana, de nem tudom rávenni magam. :(
Nagyon régóta szedek jó minőségű vitaminokat és mégis.
Sportolni kéne, de kutyámmal mikor szaladok, 3 percnél tovább nem bírom, pedig mindíg sportos alkat voltam (160 cm, 50 kg.).
Szóval nem tudom . . .
9/19 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni. A 3 percből, majd lesz 4, abból meg 5. És így tovább. De ha eleve így kezded, hogy fárasztó, meg minek. Akkor ne csodálkozz, ha egy halom roncs vagy. A szervezetedet, csak sporttal erősítheted, vitaminokkal és megfelelő táplálkozással. Ha ezek nincsenek meg, ne csodálkozz, hogy minden bajod van. Én már egy ideje sportolok és azóta még megfázva se voltam. :) Régen meg asztmás voltam, kéthetente beteg, stb. Szóval csak rajtad múlik, hogy változtatsz-e a hozzáállásodon és ezáltal az egészségeden is. :)
2011. nov. 25. 19:38
10/19 anonim válasza:
Kedves válaszadó!Azért az durva, hogy csak úgy leszólod a homeopátiás szereket! A kisfiammal kapcsolatban igenis tekintélyes tapasztalatunk van! De ez más téma. Gyomorprobléma, fejfájás, izületek... ez kicsit hasonlít a "kandida elszaporodásához". Esetleg foltokban, térd, könyök, homlok tájon nincs bőrszárazság? De lehet egy egyszerű kimerültség. Túl sok meló, az alvás minőségének elégtelensége. Alszol, de nem pihened ki magad mégsem. Ha csak gyomorbántalmak, emésztési gondok, akkor jót tesznek a flavonoid komplex-ek, probiotikumos táplálékkiegészítők. Ha nem használnak, megijedni nem kell, mert állítólag nem is ártanak.
2011. nov. 26. 21:12
Kapcsolódó kérdések: