A tetra pak tejből miért nem lehet Kefírt készíteni?
Figyelt kérdés
Megromlott a Parmalat tetra tejem, és beleöntöttem egy begrébe, hogy jó legyen. Másnapra a Kefír helyett egy ocsmány keserű moslék jött létre a Kefír helyett. Mitől van ez? EElrontottam valamit? Gomba kellett volna?2011. okt. 28. 17:49
1/5 anonim válasza:
Nálunk tökéletesen elvan a kefirgomba a dobozos tejen. Sőt, túl gyorsan is szaporodik. Nem romlott tejet kell neki adni, ennyi.
2/5 anonim válasza:
szia!
Ma már minden tej ultrahőkezelt. Ezekben nincsen semmilyen élő szervezet. Gomba sem megy bele magától, a tejet be kell oltani! Ha veszel ilyen porokat (nem tudom, hol), akkor csinálhatsz ilyeneket. Már aludt tejet sem lehet a boltiból csinálni, megromlik.
Házi tejjel próbálkozz, forralás nélkül!
3/5 anonim válasza:
Először is olyan tej kellet volna, amit tehénből fejtek, nem pedig különböző alapanyagokból gyártottak. Másodszor, a kefír nem azonos az aludttejjel, ahogy azt sejted is.
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, de nálunk a kefírt kis k-val írjuk.
5/5 anonim válasza:
az uht az minden, csak nem tej. lehet ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!