KeMilan kérdése:
Tehéntej vagy Szója tej?
Figyelt kérdés
Nemrégiben elhatároztam,hogy jobban odafigyelek arra mit eszek meg és mint nem . Jelenleg eljutottam oda,hogy szinte majdnem teljesen vegetáriánus lettem. Ritkán eszem hús és nem is hiányzik sőt jobb a közérzetem és a testzsír aranyom is lecsökkent. Nem könnyű és nem olcsó itthon minőségi ételeket fogyasztani,ha valaki van jó ötlete ebben is segíthet. Soka rosszat olvastam a tejről de sajnos az ezt pótlására szánt szója tejről is . Ha valakinek van megalapozott őszinte vélemény kérem írja le. Köszönöm !2011. szept. 26. 17:22
11/14 nikaa11 válasza:
A viznél nincs egészségesebb!!!
12/14 anonim válasza:
víz, rizstej, gyümölcslé cukor nélkül
14/14 anonim válasza:
En most iszom pont a soya tejet... meg nem ittam soya tejet...viszont ittam mar soya rostos levet...van egy ize, kulonleges ize neki...vagy szereted vagy nem.... de en is olvastam h regen foldet muveltek vele...ma meg rajottek h eheto-ihato...olvastam h kisfiuk lettek nagykorukra lanyok tolle (melegek).... nemtudom....en most kiprobalom dietakent.... a tehentejrol nemtudtam amit leirtatok..elegge gusztustalanul hangzik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!