Milyen MÉREGTELENÍTŐ kúrákat ismertek?
Csakis tea-kúra formájában érdekelne ez a dolog.Fél éve másfél hónapig ittam zöld teát, hatásos volt.Most szeptembertől újra szeretnék elkezdeni egy kúrát.
Milyen teák a leghatásosabbak még?(Elsősorban méregtelenítés és immunrendszererősítés,káros anyagok-salakanyag "kiszűrése", ezáltal bőrszépítés és fittség céljából szeretnék elkezdeni egy kúrát)
Természetesen ha ismertek egyéb kúrát, amit próbáltatok és bevált, szivesen veszem a hasznos ötleteket!
Na szóval! A 2. kommentelőnek teljesen igaza van! A szerveid elvégzik a méregtelenítést! Mert az a funkciójuk! Manapság lett divatos "szlogen" ez a méregtelenítés, de sztem is baromság.
Igyál sok zöld teát, mert az nagyon egészséges (de ezt írtad is, az a legjobb). És szedj béres cseppet, ha gondolod, azt a fittség szempontjából (minden vitamin benne van, az eddig mindenkinek használt). A Bilobil kapszula is jó. Tornázz néha, egyél normálisan. Rendes tészta helyett durumtésztát, fehér kenyér helyett, teljes kiőrlésűt, zöldséget, gyümölcsöt. De sztem ilyen önsanyargató kamu méregtelenítő szarokba ne kezdj bele, mert nincs értelme.
Én nem nagyon hittem ezekben, de érdemes kipróbálni ezt az alga készítményt, rám jó hatással van. Az első 2 hétben kicsit kába vagy tőle, de utána már okés.
Ja hát elég drága, de én kipróbáltam, mert van egy gyógyíthatatlan autoimmun betegségem és hát mondom tegyünk egy próbát, és azóta jobb. De mindenkinek ajánlott.
A májműködést segíti: Huminiqum, Emóció, mézes almarost. Itt lehet kapni: [link]
És rengeteg tiszta víz, mert e nélkül a vese sem tud működni, és a méreganyagokat csak így tudja a szervezet kimosni.
csalántea
most friss
de ne út széléről szedjétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!