Holnap szeretnék tartani egy méregtelenítő kúrát, mit fogyasszak?
Mekkora a pici?
Egyébként meg ha 1 napra akarsz méregteleníteni az semmi. Tarts akkor inkább gyümölcs napot!
Én ezt iszom már 1 hónapja és nagyon király cucc
Ezen a méregtelenítés nem segít, csak a normális, egészséges táplálkozás. Az viszont jó eséllyel megoldja mindkettőt.
Méregtelenítésre ott a veséd meg a májad. Nincs olyan méreg a szervezetedben, amit gyümölcslé vagy bármi más eltávolítani.
Az én tapasztalataim szerint a méregtelenítés nagyon fontos és folyamatosan kellene tennünk, mert napi szinten mérgezzük magunkat a nem tiszta élelmiszerekkel italokkal.
Én 3 hónapig tartottam egy kúrát olyan növényi készítménnyel ami közben tartalmazta a szervezet számára létfontosságú mikrotápanyagokat, és csak a felesleges salakanyag és méreganyag távozott a szervezetemből. Probiotikummal kiegészítve még a letapadt bélflórát is helyre lehet hozni. Tudnillik a belekben van az immunrendszerünk kb. 70 %-a, ezért nagyon fontos a táplálék áthaladási idejét normalizálni. Ugyanis ami nem jön ki időben, az visszaszívódik és különböző fertőzéseket okozhat.
Azt tanácsolom, hogy ezt vedd komolyan, ne sajnáld a minőségre a pénzt, hidd el megéri. Én az aloe mellett tettem le voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!