Mit gondoltok a "Hamburger adó" -rol?
kérlek titeket hogy vagy csak igen nem el válaszoljatok vagy válaszotok végén írjátok oda!
IGEN= egyetértek vele
NEM= elvetem(nem helyeselem!)
Hiányos, mert ugyanígy meg kellene adóztatni a finomított lisztet, a fehér kenyeret, a cukrot, a hántolt rizst, és még lehetne sorolni bőven. Ezek viszont annyira elterjedtek, hogy sokan el sem tudják képzelni nélkülük a táplálkozást.
Egyébként IGEN
amm edig
IGEN= 1
NEM= 2
más arányra számítottam( 3/0 ra)(3 nem )(0 igen)
Kifejezetten nem értek vele egyet, viszont felháborodva sem vagyok miatta. Alapvető élelmiszereket nem érint, tehát akár el is lehet kerülni a hamburgeradós cuccokat. Az pedig senkinek sem árt, ha ritkábban veszi meg az egészségtelenebb termékeket. Viszont utálom, hogy ismét egy áremelés, mikor a béka popója alatt van az emberek anyagi helyzete.
Tehát:
Nem
Viszont ha valóban az egészségügyre költik az ebből befolyt pénzt, akkor viszont egyet értek vele. Inkább így szerezzenek pénzt az egészségügynek, mint pl. hogy a fizetést terheljék meg újra. Így legalább valamivel, még ha nagyon picivel is, de kevesebb egészségtelen étel elfogyasztására bírják az embereket, tehát egy minivel kevesebbet kell költeni az egészségügyre, tehát két oldalról lesz több pénze egy intézkedéssel.
Ebből a szempontból pedig:
Igen
Bocs, de nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!