Mit gondoltok a kerámiabetétes ágyneműről? Édesanyám vásárolt egy termékbemutatón ilyet, én nem hiszek benne, de szeretnék róla többet megtudni.
Szerintem is jól behúzták szegényt a csőbe. Nem lehet még elállni a vásárlástól?
Egy időben dolgoztam egy ilyen német cégnek (én szerveztem az előadók szállását, ellátását), hát azok a termékek sem értek zömükben egy lyukas petákot sem, amelyiknek volt valami értelme, értéke, azt pedig sokkal olcsóbban meg lehetett máshol venni. A termékbemutatóknak az a lényege, hogy a profi előadók olyan lelki nyomást gyakorolnak a résztvevőkre, hogy azok - a legerősebbeket kivéve - szégyelnek vásárlás nélkül eljönni.
jövőhéten megírom, mert hétvégére megyek haza, és elkérem tőle a leírást. Én is tudom, hogy nem szabad vásárolni tőlük, de az időseket könnyű behálózni... Csak arra vagyok kíváncsi, hogy még ha drágábban is jutott hozzá, de van haszna. Amúgy az LMP Kft. verte át.
Lehet ellenük tenni valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!