Milyen krémet ajánlotok nap ellen 1 év körüli babának, amiben nincs annyi méreganyag, és bevált?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 12:39
11/15 anonim válasza:
Már van magyar Bio Orvosi somkóró fényvédő krém is. A Wellness Webáruházban kapható.
12/15 anonim válasza:
Mar olvastam errol egy masik kerdesben itt fenn ott gyogyszertari fenyvedot meg a garnier 50 faktorosat ajanlottak. szerintem biztosra menj ha ilyen homeopatias cuccokat hasznalsz es probald ki magadon hogy mennyire ved . Nemreg lattam egy programot amiben a leegesrol beszeltek es meg csak nem is babaknal hanem tiniknel es azt mondtak 1 leeges is 50% megnoveli a borrak eselyet.
nekem az orvos a La Roche Passay nevut ajanlotta bar megjegyezte hogy nehez beszerezni
13/15 anonim válasza:
nekem ekcémás a lányom így neki gyógyszertári krémet kevertetem ki receptre
abban semmi olyan nincsen ami bántaná a baba bőrét
és asszem olyan 30-40 faktoros volt
nagyon bevált .-)))
14/15 anonim válasza:
Kerüld a közvetlen napfényt! Egy ilyen picinek nincs szüksége napozásra. Nagyon érzékeny a bőre. Egy ilyen pici árnyékban is barnul!
15/15 anonim válasza:
Egyetertek az utolsoval. Az arnyekban is barnul es pont azert mindig kell naptejet/kremet hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!