Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Valakinek van Víztisztítója?...

Valakinek van Víztisztítója? Milyen fajta? Bevált?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Én tegnap kérdeztem ugyan ezt, de senki sem válaszol!

Amúgy a Wellnet-nek van egy "asztali" változat. Azt ismerem, használtam is. 25 ezer Ft körül van. Szerintem jó.

2009. jún. 15. 22:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2009. jún. 16. 07:31
 3/17 anonim válasza:
Nekem van. Reverz ozmozisos. Nem olcsó, de ez a lehető legjobb megoldás.
2009. jún. 28. 18:21
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is a Wellnet W-25 van, azelőtt kancsóztunk, ami nagyon jó volt, csak gondoltuk, ez még olcsóbb és jobb. A W-25 1 hónap használat után azt tapasztaltuk, hogy a vízforraloban fehér lepedék úszkál a víz színén és minden forralás után eceteznem kellett. Reklamáltam, ki is jött a lakásunkra egy "kompetens személy" (ha jól emlékszem pont a tervezője) és állította, hogy ennek semmi baja, ilyen a víz.. Érdekes módon a kancsós megoldásnál nincs ilyen probléma, tehát valami nagyon nem stimmel. Azóta vettem újból Anna kancsót, szűrőbetétet, a W-25-el együtt használjuk. Még ezt kifuttatom, mert állítólag egy évig jó a betét - amit furcsállok, de új szűrőbetétet nem veszek bele. 25 eFt-ért becsapottnak érzem magam.
2009. júl. 2. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Én is Wellneteset használtam. Amikor megvolt a víztisztító akkor nem volt semmi problémám a vízkővel.

Már egy hónapja nincs meg, azóta a kutyám tálja teljesen el van vízkövesedve és a vízforralóm is már sokszor volt ecetezve. Előtte évekig használtam a vízforralóval, amitől nem volt benne vízkő.

Szóval nem értem, bár ki tudja...

Forró vizet véletlenül nem engedtél rajta?

Mert úgy tudom azt nem szabad!

2009. júl. 6. 22:32
 6/17 anonim ***** válasza:

A W-25-tel szűrt víz a vízforraloban: forralás után fehér lepedék úszkál a víz színén és minden forralás után eceteznem kell." Ezt írtam én, és nem azt, hogy vízkő úszkál a víz színén!

Érdekes módon a kancsós megoldásnál csak kb. egy hónap után kezd úszkálni olyan fehér lepedék, de nem ennyi, mint a W-25-nél.. ?! Szerintem a w-25 nél a szűrő már egy hónap elteltével megtelt, tele lett trutyival, már nem szűr rendesen. Az csak kábítás, hogy évente kell cserélni szűrőt, mert már egy hónap után lehetett volna. Kérdés, hogy most egyáltalán szűr-e valamit..

22:32 –es hozzászólónak:

Írod:

„Én is Wellneteset használtam.”

Kérdésem:

Miért csak használtad? Esetleg nem vált be? Hogyhogy már nem használod?

Írod:

„Amikor megvolt a víztisztító akkor nem volt semmi problémám a vízkővel.”

Válaszom:

A vízszűrő nem vízkőtlenít (ezt is a wellnetes megmagyarázta), tehát ez így nem jó magyarázat részedről. Én azt mondtam, hogy a víz forralásánál észlelem, hogy a víz színén valami fehér maszlag úszkál, az alját meg minden forralás után eceteznem kell, de csak amióta a w-25-öt használom.

Kérded:

„Forró vizet véletlenül nem engedtél rajta? Mert úgy tudom azt nem szabad!”

Valóban igazad van: nem szabad! NEM engedtünk rá forró vizet (minek is?!), mert ha benne van a használati utasításban, akkor nyilván vigyázok erre. Egyébként a wellnetes is azt mondta, hogy ha netán véletlenül menne is egy kis meleg víz, az nem probléma. De nem ment, mert erre nagyon vigyáztunk, hiszen nem két filléres kütyüről van szó.

Kérdésem: véletlenül nem a Wellnetnél dolgozol?

2009. júl. 7. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:

Te nagyon bunkó vagy!

Sajnálom! De mostanában sok az ilyen ember!

Nem vagyok Wellnetes dolgozó!

Azért nem használom, mert kölcsönben volt nálam, de már vissza kellett adnom. Sajátra még nem telik...

A többi hülye megfigyelésedre meg nem reagálok.

Mert ha voltál olyan *****, hogy megvetted alapos körüljárás náélül és nem vált be akkor meg is érdemled, hogy vesztettél ezret!

Amúgy szerintem te egy háklis pics* vagy, azért nem tetszik neked semmi! És keresed a kifogásokat!

Vegyél rendszerre szerelhető tisztítóberendezést!

Szarból ne akarj várat építeni!!!

2009. júl. 7. 21:34
 8/17 anonim ***** válasza:

Az ál Wllnetesnek üzenem (aki tagadja, hogy ott dolgozik és azt állítja magáról, hogy bunkó:):

A vízszűrőnek (legalábbis ennek a típusnak) tényleg semmi köze a vízkőtlenítéshez, tehát a kutyád tálja nem azért vízköves, mert már nem azt használod.

Te valójában magadról nyilatkoztál, azt fröcsögöd ami vagy.. nem idézlek, mert nem passzol a témához és nem szeretem a tahó megnyilvánulást.

:))) "mostanában sok az ilyen ember! "

Egyébként igazad van, meg is kérdem: mire gondoltál, amikor azt írtad, idézlek: "Szarból ne akarj várat építeni" - ? :DDD

Olvasd el mégegyszer amit írtál és magadra ismersz! :DDD

2009. júl. 10. 18:08
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy a tál most vízköves, akkor mikor használtam a víztisztító meg nem volt az, az tény!

Akkor mi a magyarázat rá?!

Írd le!

Te k*cs*g!

2009. júl. 11. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Hazabeszélsz!
2009. júl. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!