Valakinek van Víztisztítója? Milyen fajta? Bevált?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 21:45
12/17 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva. Nekünk egy PiMag asztali készülékünk van. Kérdeztem milyen, senki nem válaszolt, így megkockáztattam és megvettem. 3 hónapja használjuk, meg vagyunk elégedve. Eredetileg az egyik szűrőt 3, a másikat 6 havonta kellett cserélni, újabban mind a kettőt havonta. Mi az első verzióhoz tartjuk magunkat és nincsen semmi gond.
Itt van a bővebb leírása: [link]
A készüléket a bioszallito-nál vettem a pótszűrőket már a vadpharma-nál.
Mind a két áruház korrekt.
13/17 anonim válasza:
Nekünk a Silveraqua nevű cég által forgalmazott víztisztító van,most már több mint 4 hónapja,teljesen meg vagyunk vele elégedve,egyébként,ha kiváncsi vagy a véleményünkre,akkor olvasd el a tudatosvasarlo.hu oldalon a víztisztítóknál kismacika tapasztalatait,ott megtudsz mindent róla.
14/17 anonim válasza:
Volt. Nagyon megbántam. Én pl. semmi különbséget nem éreztem.
Viszont a hasznos ásványokat is kiszűri, amikre szüksége van a szervezetnek.
Úgyhogy azóta a padláson porosodik.
15/17 anonim válasza:
Elba Aquavida típusú víztisztítónk van. Új és modern típus a piacon. Nézzél szét a www.ivovizszures.hu oldalon. Mi innen vettünk és meg vagyunk elégedve vele.
16/17 anonim válasza:
Mi eSpring vízszűrőt használunk. Szerintem nem az a az a jó,ha minél olcsóbb, hanem hogy amit használok, tiszta és fogyasztható. Az eSpring egyébként piacvezető szűrő, UV-vel, aktív szénszűrővel. Hogyha még aktuális, szívesen írok róla többet személyesen.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a választ már vettünk egy fordított ozmózisosat.Eddig teljesen bevált.
2010. júl. 12. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!