Van különbség a Hidrogénezett növényi zsír és a keményített növényi zsír között?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi?2011. febr. 13. 18:30
1/3 anonim válasza:
A hidrogénezett növényi zsír az a margarin, a keményített pedig gondolom a vaj.
A hidrogénezés egyébként konkrétan azt jelenti, hogy az étolajat (telítetlen zsír), fogják és platina katalizátorral hidrogénezik, telítik és így lesz a csodás és minden bizonnyal nagyon egészséges (irónia) margarin.
2/3 anonim válasza:
A vajat kár volt belekeverni, mert az tejzsír, nem növényi zsír.
Sajnos a kérdésre nem tudom a választ.
3/3 anonim válasza:
Előző valóban, köszönom szépen a kijavítást :-) Ma is tanultam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!