Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Van különbség a Hidrogénezett...

Van különbség a Hidrogénezett növényi zsír és a keményített növényi zsír között?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi?
2011. febr. 13. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

A hidrogénezett növényi zsír az a margarin, a keményített pedig gondolom a vaj.


A hidrogénezés egyébként konkrétan azt jelenti, hogy az étolajat (telítetlen zsír), fogják és platina katalizátorral hidrogénezik, telítik és így lesz a csodás és minden bizonnyal nagyon egészséges (irónia) margarin.

2011. febr. 13. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A vajat kár volt belekeverni, mert az tejzsír, nem növényi zsír.

Sajnos a kérdésre nem tudom a választ.

2011. febr. 21. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Előző valóban, köszönom szépen a kijavítást :-) Ma is tanultam valamit.
2011. febr. 22. 00:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!