Hogy egészségesebb az alma, héjastól vagy megpucolva? Gondolok itt vegyszerekre, vitaminokra.
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:07
1/5 anonim válasza:
Na ez egy nagyon jó kérdés.
Én azt vallom, hogy mivel ki tudja mikkel van bekenve, ezért én mindig megpucolom.
De pár napja rámszólt valaki, hogy a héja alatt van a vitamin. Szerintem akkor érdemes megenni héjastul, ha tudod róla hogy honnan való. Pl a saját udvarodon terem. A boltinak nem enném meg a héját.
2/5 anonim válasza:
A héján lévő szennyeződések eltávolítására ajánlatos a mosás intézményét foganatosítani. Az almának viaszos héja van, így elég jól lepergeti magáról a vizet és az egyéb anyagokat is, szóval biztos vagyok benne, hogy egy alapos mosás után valóban tiszta lesz a gyümölcs. És való igaz, hogy számtalan hasznos anyag van benne.
3/5 anonim válasza:
Hát igen,azok a vegyszerek....Mindenképp héjastul az egészséges,legalábbis régen így volt........ma már inkább hámozd meg.
4/5 anonim válasza:
Abbol a mondasbol kiindulva, hogy: hejaban a vitamin... lehet igaz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is megpuclva, én legalább is úgy szoktam, de ha megmosod alaposan, nem lesz semmi bajod sem tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!