Gyakorolja valaki a paleolit étkezési szokást?
Én 10 éve így kajálok. Hogy paleolitnak elnevezték, azt csak mostanában tudtam meg.
Anélkül, hogy litániát írnék a tudományos oldaláról, azt tudom mondani, hogy soha nem vagyok éhes, mindig jókat eszem, tele vagyok energiával, és kockás a hasam :) A finomított szénhidrátoktól, és feldolgozott kajáktól óvakodni egyébként szerintem alap dolog, ha az ember egy kicsit utánanéz, hogy miket okozhatnak.
A párolt dinót én is szeretem, taco szósszal az igazi.
A tudományos része nem érdekel, mert abból van bőven, azt se tudja az ember melyiket higgye el. A személyes tapasztalatok jobbak :D
A Paleolit táplálkozásról itt mindent megtudhatsz: [link] . Nem kell sajnálni az időt az alapos átböngészésre! Ez csodálatosan működik!!! Pl.: én 2011.04.07-én kezdtem, mindent szigorúan betartva, de ez nem fogyókúra, hanem EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD és GYÓGYULÁS!
Szóval 122 kg voltam, magas vérnyomás, 20 éve cukorbeteg, napi 6-szor szúrás inzulinnal és minden ide tartozó mellékhatással, panasszal. Ma: kb. 2 hónapja egyáltalán nem adok inzulint, nem szedek semmilyen gyógyszert (csak néhány vitamint és ásványi anyagot). Laboreredményeim kitűnőek és 95 kg vagyok és nagyon jól érzem magam. Mondatnám, 52 évesen újra visszatért belém az életkedv. Az orvosaim meg vannak döbbenve, mert ugye nem ezt tanulták az egyetemen, és lám mégis működik.
Ezek után nekem magyarázhat bárki bármit, itt vagyok élő példának. Világgá kellene kiabálni, de ez nem mindenkinek érdeke, mert akkor nem kell rendszeresen patikába járni a méregdrága gyógyszerekért. MINDENKINEK AJÁNLOM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!