A fokhagymát túl lehet adagolni? Én naponta megeszem egy fejet, az 10-20 gerezd, nem kevés. Nem lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:23
11/12 anonim válasza:
A fokhagyma szerintem illatos, bár nemtom nem szoktam szagolgatni annak a száját aki evett :D és honnan tudjátok hogy mekkora az a 10 gerezd? lehet hogy pici, sztem nem sok, csak nem egyszerre kell megenni, hanem beosztani, ártani tuti ne mfog
12/12 anonim válasza:
Egyszer hallottam egy emberről, aki napi több tucat fokhagymát megevett, és álmában tininindzsa teknőcös kindertojás figurává változott. Szerencsére hamar orvoshoz vitték, így nem maradt egész életében tininindzsa teknőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!