Mákolajat mekkora kiszerelésben, hol, és mennyiért lehet venni?
A netes árakat már átnéztem de a webáruház árai nem mindíg ugyanazok...
de van 100 ml 1600-ért és 50 ml 1200-ért szüval nem mindegy
Anyukámnaks zeretném névnapjára, mert csontritkulása van...és azt is hallottam hogy nyugodtabb tőle az alvás...
Szóval mondjuk jó lenne egy 100 ml-s de 2000 forintnál többe tnem angoynt udok adni...
Hol érdemes megvenni, hol van angyobb kiszerelés 2000 alatt?
Herbária? patika? Biobolt? Keleti csemegeboltban is 2 polc tele vna olajokkal...de hol van megfizethető áron?
Itt biztos találsz :
Herbatop Gyógynövény Szaküzlet
1136 Budapest, Tátra u. 12/B
www.herbatop.hu
az áraikat sajnos nem tudom
én itt vettem ahol az előző kommentelő írta.
sok kiszerelésben van náluk és van 100ml-es 1000 valamennyiért. (nem emlékszem már pontosan)
itt találod őket:
Bálintcseppek sorozatban van: 1590,-Ft
Patikában, gyógynövényboltban kapható + webshopokban.
Mákolajat itt kaphat reális áron mindenki, Budapestiek személyesen is átvehetik a XV. ker-ben szombatonként: [link]
0,5 liter: 2500 Ft
0,37 liter:1850 Ft(500 Ft/l)
Ez frissen, hidegen sajtolt mákolaj, nem a bolti jellegtelen, néha avas valami.
Mindenkinek ajánlom a Jómagyar.hu hidegen sajtolt olajait. /Mindegyik nyers, nem pirított magból van. Van mákolaj 2400 ft/0,5 l-től, tökmagolaj 2600 Ft/0,5 l-től. Ez nem a pirított változat, hanem az amit, joggal lehet hidegen sajtolt tökmagolajnak hívni. A pirítottakat nem is lehetne.
Van még napraforgó étolajuk is, ami Bp-en 530 ft/l-es áron kapható. Ja. és a hidegen sajtolt szőlőmagolajuk a legolcsóbb a neten: 2200 ft/0,5 liter!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!