Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Hol lehet venni Dr....

SÜRGŐS! Hol lehet venni Dr. Michaels krémet, tégelyes,50 ml-es kiszerelésben?

Figyelt kérdés
Esetleg egészségkártyával is lehet?Édesanyám pikkelysömörben szenved és eddig csak ez a krém volt jó,de már a 3. patikában mondták hogy nincs mert drága.Na és akkor mivan?Ha ez jó,nem érdekel hogy drága!Ami volt neki arra az volt írva hogy Ausztráliában készült,a tubusosra ami nem használt semmit arra hogy ausztriai.Kérem valaki segítsen!!!!
2010. júl. 28. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ilyen beteg vagyok, én ide járok, ingyenes, TB támogatja:

Tomesa klinika : [link]

Nem tudom hol laktok, de ha eljut az jó, 1 év tünetmentes voltam. (egész test tele volt vele)

A krémet a legjobb, ha googlen nézed, rendelni is biztos lehet, bocsi, ebben most nem tudok segíteni.

20/L

2010. júl. 28. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már próbáltuk de semmit nem használt :(
2010. júl. 28. 20:38
 3/3 anonim válasza:
Nemtudom,hogy hol laktok de a CORA áruházakba lehet rendelni!Próbáljátok meg ott!
2011. febr. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!