Neostomosan-t milyen kiszerelésben lehet venni?
Köszönöm.
Sajnos az a helyzet, hogy mutatkozik rá némi halovány esély, hogy egy ismerősöm sheltijétől sikerült hazahoznom a rühöt (bár a gazdája szerint akkor már jól volt a kutya, mikor én nála jártam és én sem láttam rajta kivakart foltot vagy látványos vakarózást) így arra gondoltam, hogy mielőtt eljutok orvoshoz a kutyával megelőző csapásként megküldöm egy ilyen neostomosanos fürdetéssel. Sajnos a dokim délután 4 és 6 között rendel, én a héten meg délután 2-től 8-ig dolgozom, így hétfőig várnom kell az orvossal.
Az 5x5-ös egyelőre sok lett volna, ezért voltam kíváncsi, hogy lehet-e ampullánként kapni.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Egyébként nem hiszem, hogy sok az 5x5 ml.
Én egy ampullát szoktam 1 liter vízzel higítani, és az az 5 kilós kutyámra elég.
Nem is egyet akarok venni, hanem hármat, úgy számoltam ennyi elég lenne, még a helyének lepermetezésével együtt is. Ezért volt számomra fontos a kérdés, hogy ampullánként is lehet-e venni.
Gyors segélynek ennyi is elég, aztán a többi attól függ, mit mond az állatorvos. Lehet csak én spilázom túl, lehet más a baja, ezért nem akarok túlságosan bevásárolni most belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!