Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neostomosan-t milyen kiszerelé...

Hell-ikon kérdése:

Neostomosan-t milyen kiszerelésben lehet venni?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy vásárolhatom-e ampullánként, vagy csak 5x5 ml-es kiszerelésben kapható a patikákban? Vagy ez esetleg változó, patikától függő dolog?
2011. szept. 15. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ampullákban van.
2011. szept. 15. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhol lehet kapni 1 ampullás kiszerelést. Én legalábbis mindig, mindenhol úgy vettem.
2011. szept. 15. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sajnos az a helyzet, hogy mutatkozik rá némi halovány esély, hogy egy ismerősöm sheltijétől sikerült hazahoznom a rühöt (bár a gazdája szerint akkor már jól volt a kutya, mikor én nála jártam és én sem láttam rajta kivakart foltot vagy látványos vakarózást) így arra gondoltam, hogy mielőtt eljutok orvoshoz a kutyával megelőző csapásként megküldöm egy ilyen neostomosanos fürdetéssel. Sajnos a dokim délután 4 és 6 között rendel, én a héten meg délután 2-től 8-ig dolgozom, így hétfőig várnom kell az orvossal.

Az 5x5-ös egyelőre sok lett volna, ezért voltam kíváncsi, hogy lehet-e ampullánként kapni.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2011. szept. 15. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 15. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként nem hiszem, hogy sok az 5x5 ml.

Én egy ampullát szoktam 1 liter vízzel higítani, és az az 5 kilós kutyámra elég.

2011. szept. 15. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem is egyet akarok venni, hanem hármat, úgy számoltam ennyi elég lenne, még a helyének lepermetezésével együtt is. Ezért volt számomra fontos a kérdés, hogy ampullánként is lehet-e venni.

Gyors segélynek ennyi is elég, aztán a többi attól függ, mit mond az állatorvos. Lehet csak én spilázom túl, lehet más a baja, ezért nem akarok túlságosan bevásárolni most belőle.

2011. szept. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!