Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mit mondjak apámnak hogy...

Mit mondjak apámnak hogy adjon pénzt nekem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Azt, hogy apuci adj pénzt mert különben rajtad próbálom ki az új cipőm.

[link]

2010. nov. 1. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Kilenc útja van annak hogy valakin végrehajtsd az akaratod.

A kilenc út.(kyuudo):

1.Megfélemlítés fizikai erővel. -Ha gyengébb vagy nála és 18 alattii ezt felejtsd el.

2.Zsarolás. -Ha tudsz róla egy olyan információt aminek nem örülne ha kiszivárogna,vagy te nem teszel cserébe valamit.

3.Korrupció. Ennek a feltétele egy olyan vagyontárgy amire vágyik.

4. Lekenyerezés. Hasonló de mégsem korrupció. A kedvében kell járnod egy darabig hogy a tenyeredből egyen. Aztán követelni.

5. Érzelmi zsarolás. Miután elutasított látványos depresszió látszatát kell keltened huzamosabb ideig.

6.Erkölcsi lopás. Azt mondod hogy tettél valamit, amiért egyébként elismerne,megjutalmazna.Közben pedig nem, mire kiderül késő. Ezt sem javaslom ha nincsenek meg az első pontban leírt feltételek.

7. Fizikai zsarolás. Egy számára fontos ember testi épségével való fenyegetés.. vagy hasonló.

8.Fokozott presszió. Nem hagyod élni, a folyamatos kéregetéseddel,illetve egyéb eszközökkel, amíg bele nem egyezik.

9. Törlesztés, felhozol egy példát a múltból amiért nem,vagy csak részben ismert el és követeled ilyen formában a jussodat.

Ezen módszerek mindegyike nagy kockázattal/erős feltételekkel jár. Nem mindenki képes rájuk. Valamint a módszerek legtöbbje ( a hatásosabbak) tisztességtelen. De hát a világ is az amiben élünk,és ha csak így érhetsz el valamit akkor a cél szentesíti az eszközt.

2010. nov. 1. 17:17
 13/24 anonim válasza:
88%

szerintem légy racionális!

Feltételezem, hogy apukád is, mint minden férfi, logikusan gondolkozik. Ha megindoklod, hogy mire szeretnéd, és ő is jogosnak ítéli (logikusan, esetleg anyukáddal egyeztetve, mérlegelve az anyagi lehetőségeket), biztosan adni fog! De ehhez szerintem tudni szeretné majd, hogy mihez kezdesz vele.

2010. nov. 1. 18:27
 14/24 anonim válasza:
100%
ez mind szép és jó, de mi köze ennek a bio életmódhoz?? :DDD
2010. nov. 1. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szvsz mondd meg neki az igazat, hogy drogra kell... XD

Errol eszembe jutott egy jo vicc:

-Anya adjal penzt!

-Nem adok kisfiam.

-Anya, ha adsz penzt elmondom mit mondott apu a bejarononknek.

-Jolvan fiam, tessek.

-Gizike, vasalja ki az ingemet is, mert holnap targyalasra megyek. XD XD XD

S.

2010. nov. 2. 01:13
 16/24 anonim ***** válasza:

Mire kell? :D

bocs az offért:)

2010. nov. 2. 10:52
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Lökd ide a lét papa, mert ha nem szétverem a fejeden a facipőm sarkát, hallod-e...

Mi van mit nézel...

2010. nov. 2. 16:16
 18/24 ManyMen90 válasza:
Attól is függ mennyit kérsz!!
2010. nov. 3. 12:27
 19/24 anonim válasza:
60%
Gimme the money bitch!
2010. nov. 4. 11:22
 20/24 Üdülni akarok válasza:
100%

A fizetésemért jöttem igazgató úr!

A viccet félretéve, ha nem mersz tőle kérni, annak komoly oka lehet. Azon nem segít egyetlen itt hallott "vicces tanács" sem.

(Bár a 9 pont azért elgondolkodtató:)

Én sem kaptam a szüleimtől mindenre és én sem adok a gyerekeimnek mindenre pénzt.

Arról nem beszélek, hogy van az a pénzösszeg, ami nem is áll rendelkezésre, még akkor sem, ha "nemes" a cél és támogatják a szülők.

Általában a beszélgetések segíteni szoktak - sok idő, sok rizsát kell hallgatni a "bezzeg az én időmben" kezdettel és kell türelem, hogy az első ellenreakciókat nyugodtan fogadd és ne izomból kontrázz (az nem segít).

Ha nincs időd és nincs türelmed, akkor marad a munka (vagy a fekete gazdaság, de az nehezebb a beszélgetésnél).

2010. nov. 6. 04:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!