Valaki hagyta -e már el a hozzáadott cukrot illetve a koffeint?
Úgy döntöttem, hogy egészségesebb életmódot fogok folytatni, mégpedig a holnapi naptól fokozatosan hagyom el a cukrot illetve a koffeint, a célom hogy több hónapon keresztül egyáltalán ne fogyasszam egyiket sem, utána pedig csak nagyon ritkán (például ünnepekkor vagy vendégségben).
A kérdésem hogy valaki próbálta -e már közületek valamelyiket, és milyen előnyöket tapasztalt, mennyire volt nehéz?
Én már egy jó ideje próbálok egészséges életmódot élni, sportolok, jógázom, meditálok, tisztított vizet iszom, több gyümölcsöt/zöldséget eszem, viszont véleményem szerint sok a koffein- és cukorbevitelem naponta, ezért a problémáim nem szűntek teljesen meg, bár kis javulás azért van (szorongás, depresszió, bőrproblémák).
Szerintetek a cukor és a koffein elhagyása segítene -e még valamennyit ezeken a problémákon?
Köszönöm.
Kb. 15 éve nem használok finomított cukrot, koffeint sose fogyasztottam. (Ez persze nem azt jelenti, hogy semmi olyat nem eszem, amiben van cukor.) Több mint 10 éve a húst és a tejtermékek nagy részét is elhagytam, és azóta egészségesebb vagyok, mint valaha. A sok mozgást is javaslom ezek mellé.
Víztisztítóm is van, csak lusta vagyok használni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!