Kószuszzsírból készített gyertya lehet egészséges alternatíva? Égetésekor nem keletkezik mérgező anyag?
Nekem is van egy ilyen ismerősöm,aki annyira fél attól, hogy mit lélegez be, hogy nem lehet mellette olyan gyertyát használni, ami nem lecsorgó viaszú, de szerintem - ha a szívedre teszed a kezedet - ezer meg ezer ártalmasabb dolgot viszel be a szervezetedbe az étkezéssel, a munkahelyi/iskolai stresszeléssel, a gyógyszerek, vitaminok káros anyagaival, arról már nem is szólva, ha dohányzol, vagy alkoholt fogyasztasz, vagy belvárosban élsz és beszívod a benzingőzös-szmogos, mindenféle kipufogógázokkal, nehézfémekkel meg minyavalyákkal teli levegőt! Nem ettől fogsz meghalni, az biztos!
Ahogy az is biztos, hogy a világ nem térhet vissza az 50-80-100 évvel ezelőtti érához, amikor mondjuk Magyarországon még - pláne falun - nagyon megbámulták, megcsodálták azt, akinek autója volt!
Szerintem minden égetéskor ártalmas anyag keletkezik, kerülendő.
Ha hidrogént égetsz, víz keletkezik, de ha túl forrón belélegzed, még az is árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!