Miért vagyok rosszul a glicintől?
Nekem nem volt ilyen tünetem tőle elsőre sem.
Próbáld ki, hogy csak és kizárólag glicint veszel be, és kivárod, tényleg ettől vannak-e a tünetek, mert simán lehet, hogy mástól.
Az íze viszont édes, szóval kérdéses, biztos glicint tettél bele abba a valamibe??? :D
Vagy lehet, hogy volt benne valami káros adalékanyag?
Nekem a GAL márkájútól nem volt semmi bajom.
Köszi a választ, de egyértelmű hogy attól volt a rosszullét.
Már én is gondolkoztam rajta, hogy lehet, átverés volt, vagy valamit kevertek bele, mert én Paleolit márkájút próbáltam. Az íze nekem csak az első pillanatban édes, utána mintha "visszaütne", és mintha valami hányásszerű íze lenne -vagy nem is tudom, milyennek nevezzem...
A GAL viszont iszonyú drága, és ezek után még kevésvé mernék venni, mert ha az is ugyanilyen...
Akkor van még az inozitol, de az a glicinnél is drágább.
Vagy még a méz, kisebb mennyiségben belefér, ha egyébként kerülöd a cukros dolgokat.
De ha olyan a cucc akkor lehet gyümivel is édesíteni.
Vagy veszel datolyapépes "csokit", lidl-ben van az Alesto márkájú 200/db.
De van egy olyan sejtésem, hogy a mennyiséggel lehetett a baj, a maltitos csokitól én is 'stam, ha 100g körüli mennyiséget ettem, de kevesebbtől nem.
Köszönöm! Inozitolt még nem hallottam, utána fogok nézni. Sajnos mivel cukros édességeken "nevelkedtem", a kisebb mennyiség, meg a gyümölccsel édesítés nálam egyelőre felejtős xD
Zöld kezeket nyomtam, de nem biztos hogy látszik, ha más nem nyom rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!