Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért vagyok rosszul a glicintől?

Miért vagyok rosszul a glicintől?

Figyelt kérdés
Az íze is borzasztó, de ezen kívül azt vettem észre, ha nagyobb mennyiséget ettem, utána kb. 2 órával szörnyű rosszullét fogott el (hányinger, hidegrázás). 2x fordult ez elő, mert azóta nem eszem. Más is tapasztalt ilyet? Hozzáteszem, nem táplálékkiegészítőnek szedtem, hanem édesítőszernek próbáltam volna használni, gondolom, erről jobb ha leteszek... vagy van valamilyen hozzászokási periódus, ami után ez változhat?

2022. máj. 31. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Én is nyomtam a zöldeket, hasznosak a hozzászólások.
2023. jan. 17. 04:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.