Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Túlzott teafogyasztás ártalmas...

Túlzott teafogyasztás ártalmas lehet?

Figyelt kérdés
naponta 2 liter

ma 06:39
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
koffein azért nem jó, meg lehet, kissé gyakran kell látogatni a helyen, hová a király is gyalog jár
ma 06:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Házi tea, nem olyan cukrozott lónyál? A házi teával semmi baj, ha rád nem hat a benne lévő kevés koffein. Kevés mézzel és citrommal egészséges. Még jobb, ha kimért szálas teát iszol, nem a filterest :)
ma 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen tea?
ma 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk a 2 literbe 2 teafiltert főzöl, semmi bajod nem lesz, bár szerintem ezektől bolti teáktól még ha 2 decijével filterezed, akkor sem lesz bajod, max kicsit drága lesz.

A gyógyteák meg kifejezetten jót is tesznek, én pl. minden nap teázok, borsmenta, hársfa, csalán a kedvenceim. (1-1,5 litert iszok+ vizet vagy este tejet)

ma 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak gyógyteák amiknek nem ajánlott a folyamatos fogyasztása, hanem inkább kúraszerűen... ezért is lenne jó, ha a kérdező leírná milyen tea, mert nem mindegy hogy pl. fekete, kamilla, vagy bolti icetea.. :D

ma 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Jogos!

Bár a bolti ice teát én nem tartom teának, az fel sem merült bennem :D

ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!