Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hányszor lehet újrahasználni...

Hányszor lehet újrahasználni a fülpiszkálót ha kimosom, van egészségügyi veszélye?

Figyelt kérdés
Pár hónapja már alig használtam el néhányat, használat után mindig kimosom, így úgy vélem nagyon sokáig elég lesz, egyrészt a környezetet is kímélem vele, másrészt meg a pénztárcámat is. Gond lehet belőle? Akkor szoktam általában midobni mikor már nagyon szúrja a fülemet a fülpiszkáló rúdja.

2021. ápr. 28. 19:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

A fülpiszkáló eleve EGÉSZSÉGTELEN és tök felesleges.

Ott a víz+szappan, azzal kell fület mosni, nem belenyúlkálni és jó hátranyomni a fülzsírt.

2021. ápr. 29. 14:29
 22/26 anonim ***** válasza:
igaz, ha ennyire sprolni akarsz, èn is azt ajánlom, hogy megse vedd, az a 200 ft is a zsebedben marad akkor
2021. ápr. 29. 14:35
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
A kiszakadt használt kotont nem akarod sallerozni?
2021. máj. 3. 17:50
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
uh 🤦🏽‍♀️
2021. máj. 3. 22:27
 25/26 anonim ***** válasza:

en örülök hogy véded a kornyezetet a műanyag palcikaktol meg a csomagolasuktol, gyartasuktol.

Én ezert nem veszek fulpiszkat. Igy nincs kísértés sem, hogy betömködjem

Szarítsd úgy hogy ne erjen hozza semmihez az a resz.

Es ne nyomd annyira, ha szurkal az már nem jo

2021. máj. 14. 19:12
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vigyázz ezzel, egy ismerősöm csak egyszer használta, de beljebb nyomta a fülébe és több hónapig kellett neki fül-orr gègèszetre jàrni mert begyulladt a füle ès folyamatosan fekete trutyi termelődőtt neki, amit állandoan kikellett tisztítani a dokinak, majdnem félévig járt hetente tisztíttatni közbe gyógyszereket kapott, nehezen jött neki helyre, nagyon félt, hogy sose fog kitisztulni a füle, azóta se ő se én, az ő példájából nem nyúlok beljebb a fülembe csak ameddig az ujjamal a törölközömmel elérem.

Az a legjobb ha nem is veszel te sem fülpiszkálót többet.

Nincs rá szükség az a professzor is mondta.

2021. máj. 14. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!