Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Most akkor a hagyma nyersen...

Most akkor a hagyma nyersen fogyasztása naponta egészséges vagy nem???

Figyelt kérdés

Az egyik weboldal például azt állítja hogy kifejezetten jót tesz a szívnek és az érrendszeri megbetegedések kialakulását is minimalizálja a rendszeres fogyaszása.

[link]

Egy másik oldalon pedig a szöges ellentétét állítja, hogy szívbetegeknek nem tesz jót a fogyasztása, amellett hogy a nyers zöldségek és gyümölcsök fogyasztását is veszélyesnek titulálja. Most akkor mi van?

[link]

Naponta meg szoktam enni 1-2 fej hagymát nyersen folyadékkal.

#egészség #hagyma #anitoxidáns
2021. márc. 19. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"Azt meg nem fogod érezni, hogy erősíti az érfalakat, de attól még pozitív hatással van rá. A te logikádból kiindulva, ne egyél se zöldséget, se gyümölcsöt, hanem szedj kapszulákat, gyógyszereket, mert csak abban van annyi jóság, ami hatásos a szervezetedre nézve"

Nem, újfent nem tudod értelmezni, amit írtam, sajnálom. Hidd csak azt, hogy jó az érfaladnak, még ha semmit sem csinál vele, a placebo jó dolog ;) de ez a bolondok biológia órája nagyon gáz

2021. márc. 19. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van. A mérgező növények bogyóinak kismértékű fogyasztása is placebo, még akkor is, ha nem tudod, hogy mérgező. Biztos csak beképzeli az ember, hogy megmérgeződött. Ahham, oké. Persze, a vérnyomásom leesése és a szédülésem is placebo, igaz? Kössz, de engem nem fogsz meggyőzni.
2021. márc. 19. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Téged ez jó érzéssel tölt el, hogy olyanokat magyarázol bele más mondandójába, aminek köze sincs a témához? Vagy erényednek érzed, hogy h.lyének tűnsz? Nem akarlak meggyőzni, látom, hogy téged nem lehet, mivel nem vagy érintett a témát illetően, alap tudásod sincs, így elég nehéz lenne. Szívesen
2021. márc. 19. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem is értem mi bajod. Doktorit írtál róla, de nem vagy tisztában vele. Szerintem itt nem én tűnök hülyének. De ok, téma lezárva. 😀
2021. márc. 19. 21:00
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Persze, nehogy véletlenül utána is olvass a wikipédián túl, hogy eg ykis rálátásod legyen a témában, nehogy megtedd, még a végén nem röhögnének ki
2021. márc. 19. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Kössz, de olvastam már eleget róla. De szerinted minden is placebo, úgyhogy hagylak is.
2021. márc. 19. 21:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Orvos létére majdhogynem ellenzi a nyers zöldségek fogyasztását.

Gratulálok.

2021. márc. 19. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagyok orvos és sehol nem írtam, hogy ellenezném, sőt! De felesleges egyes zöldségeket természetfeletti tulajdonságokkal felruházni, ettől se egészségesek nem lesztek, se okosak. Utánaolvasni meg nem a wikipédián kell, hanem szakcikkekben. Tessék, a kérdésedre a válasz: teljesen semleges az egészséged szempontjából, hogy feleslegesen tömöd magadba a nyers hagymát.
2021. márc. 19. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Ember...Googleba írd már be, hogy "fokhagyma". Nem csak a wikin szerepelnek ám a jótékony hatásai. 😀
2021. márc. 19. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem hát, a doktori disszertációmban is, de nem ilyen módon, hogy a tudatlanja megesz naponta 1 fejjel. Mit nem értesz ezen? Nem tudod a cikkeket értelmezni?
2021. márc. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!