Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A lisztérzékenységet ki lehet...

A lisztérzékenységet ki lehet nőni? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet ha igazi cöliákiás vagy akkor kizárt.
2010. aug. 19. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2010. aug. 19. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Apránként szoktatod a szervezeted a lisztesételekhez. Az immunrendszered kitermeli majd az ellenanyagot. Régen is ezt tették,amíg nem voltak ilyen csodagyógyszerek,mint ma.
2010. aug. 19. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kinőhető! Utolsó hülyeséget írsz, ne haragúdj!
2010. aug. 19. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:
NEM lehet kinőni! 10:19-es, nagy butaságot írtál. Pont az ellenanyag termelődéssel van a baj, ez okozza a betegséget. A lisztérzékenység nem allergia, hanem autoimmun betegség, genetikai háttérrel!
2010. aug. 19. 13:53
 6/12 anonim válasza:
én 17 éves vagyok. és állítólag kiskorom óta lisztérzékeny vagyok. de csak 10 évesen vették észre, azóta diétázok. és nekem azt mondták hogy nem növöm ki,mivel késön vették észre :( de hogyha azonnal észreveszik h mibajom,és diétázok, akkor kigyógyulhattam volna belöle.
2010. aug. 23. 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:
8:43-as, akkor sem gyógyulhattál volna ki belőle.
2010. aug. 23. 12:18
 8/12 anonim válasza:

A 3 éves kisfiamnál lisztérzékenységet állapítottak meg. (2 alkalommal elvégzett teszt alapján)

Diétáztattuk vagy két évig ami után egy újra elvégzett teszt negatív lett. Nem lisztérzékeny!

Az orvosok (mind) úgy reagáltak rá mint a vidéki bácsi az állatkertben a zsiráf előtt: ilyen állat nincs.

Pedig egyértelmű volt a lelet (mindegyik) és a tünetek is

egybevágtak az éppen aktuális vizsgálati eredménnyel.

Még egy adalék: ez alatt a két év alatt a fiammal Béres cseppet szedettünk bár lehet, hogy ennek semmi köze a gyógyulásához de jobb magyarázat még sincs.

Magam sokszor tapasztaltam jótékony és egyértelmű hatását.

Az orvosoknak nem szabad a Béres cseppet említeni mert számukra ez olyan mint a vörös posztó a bikának.

Ha nem hiszitek kipróbálhatjátok de készüljetek fel erős érzelmi reakcióra. (gúnyos megjegyzés, arcszínváltozás, barátságos mosoly hűvös arckifejezésre változása, stb.)

A kérdezőnek és a többieknek akik hasonló cipőben járnak mielőbbi hihetetlen gyógyulást kívánok: FG

2010. aug. 27. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
fG A diétának köszönhetően regenerálódott a éblboholy... de vérből még mindig kimutatható a getetikai profil miszernit cölis.
2010. aug. 27. 20:04
 10/12 anonim válasza:

Hát, hogy milyen a genetikai profil azt nem tudom de az biztos, hogy az utolsó vérvételből állapították meg az előző kettővel ellentétben, hogy nem lisztérzékeny.

Azóta több év eltelt, a gyerek sokat hízott (sajnos már egy kissé túlsúlyos) és azóta semmi lisztérzékenységet sejtető tünetet nem produkál pedig eszik mindent.

Azért alkalmasint fogunk kérni egy újabb vizsgálatot mert

eddig mindenki azt mondta, hogy ez a gyógyulás lehetetlen.

Üdv.:FG

2010. aug. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!