Mit szabad és mit nem? Egészséges ételek?
Figyelt kérdés
Légyszi irjatok olyan egeszseges eteleket amik finomak is es hust is tartalmaznak. Parom eleg fiatal még de sajnos par napja stroke-ot kapott , lassan haza jon a korhazbol es mindenkeppen valtoztatnunk kell az etrendjen . Nem egy kövér ferfi, viszont van rajta felesleg nagyon szereti a hasát .eddig pörkölt , hús párti volt de mostantol tudja hogy nem ehet meg mindent . Oda kell figyelnie erre is . Viszont nekem túl sok ötletem nincs mindennap mit tudnek kesziteni amire nem is ununk ra es meg is tudom vele szerettetni a sovanyabb husokat es a sok zoldseget ebben szeretnek segitseget kerni2020. nov. 15. 18:27
1/2 anonim válasza:
Lecsós szelet, töltött paprika, töltött vagy savanyú káposzta, zöldséges rakott ételek - ezekbe tehetsz soványabb húst is. Illetve ha vannak olyan főzelékek, amiket hajlandó megenni, azokhoz is lehet bármilyen húst enni.
Én nem hiszek a zsíros húsok és az agyvérzés kapcsolatában, túl sok embert ismertem, akik 80+ évig éltek zsíros ételeken. Szedett előtte valamilyen gyógyszert? Hány éves?
Ha fogynia kellene, mellőzzétek a finomított szénhidrátokat (cukor, liszt, ételekből kivont keményítő), magas glikémiás indexű ételeket, műkajákat, ezekből könnyű túl sokat enni. Egyen több zöldséget, ne igyon alkoholt, üdítőket. Menjen rendszeresen sétálni, mozogjon többet.
2/2 anonim válasza:
A test táplálása nem központi probléma. Lelkileg kell megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!