Candida gomba diéta?
Gondolom, hüvelyi fertőzésről beszélünk.
Én nem hiszek ebben a diétában. Ha nem vagy cukorbeteg, a vércukorszint elég szűk határok között mozog, nem fog úgy megemelkedni, hogy ez érdemben befolyásolja a gombát. Nyilván nem jó ilyenkor kilószám édességet zabálni, de azt egyébként sem.
Persze, arról nem beszéllek le, hogy áttérj egy egészségesebb táplálkozásra, de azért a diétától Candida ügyben nem várnék csodát. Helyi készítmények, hüvelykúpok többet segítenek.
Hallottál-e arról, hogy a nehézfémterheltség a szervezetben igencsak táplálja a gombákat. Én homeopátiával évek alatt vezetgetem ki és kevesebbszer, sőt egyáltalán nem jött elő a candida az utóbbi időben. A sok zöldségben és gyümölcsben nagyon sok nehézfém van. A glutént teljesen el kellene hagyni, mert állandó problémát csinál a belekben. Az utóbbi 20 évben 40x-ére nőtt a gabonák gluténtartalma és ez nem fikció vagy divat, hanem tény.
Nehéz, sőt szinte lehetetlen tisztán táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!