Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ki próbálta már ki a bio...

Ki próbálta már ki a bio céklalét? Mi a véleménye róla? Vashiány ellen használnám

Figyelt kérdés
Lisztérzékenyen vagyok vashiányos és vérszegény

2019. dec. 1. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Én rendszeresen iszom bio céklalevet, de előtte homeopátiával kezeltettem magát a vas beépülési zavart és utána ittam 2 hónapon keresztül minden nap 1-2 dl céklalevet és most jól vagyok.
2019. dec. 8. 19:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Vasat már 6 hónapja folyamatosan veszem, csak elég kevés nekem. Gondoltam valamivel kipótolom. Oké, megpróbálok több májat enni
2019. dec. 10. 15:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Kacsamájtól pl. mindig hányok...
2019. dec. 10. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem szereted, akkor próbáld kisebb mennyiségben beletenni ételekbe. A férjem pl. úgy szereti, ha a sült csirkemájat apró darabokra vágom és belesütöm rántottába. Ha májat sütsz, arra figyelj, hogy ne süsd agyon, mert akkor száraz lesz. Lehet lecsót vagy hagymát is tenni mellé sütéskor.
2019. dec. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!