Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen airsoftot vegyek:Rugósa...

Milyen airsoftot vegyek:Rugósat vagy gázosat főleg célbalövésre használnám! De néztem hogy a gázosba az utántöltő 2 ezer forint és ez nemtudom meddig elég? De amikor mások ellen megyek akkor meg jobb a gázos?!

Figyelt kérdés

#Airsoft.
2014. márc. 19. 20:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg elektromos?!
2014. márc. 19. 20:32
 2/4 anonim válasza:
Elektromosat (AEG) vegyél szerintem. Rugósat és gázos snipert semmiképp, mert most még csak célbalövésre kell, de majd téged is beszippant ez a sport és kezdőként rugós vagy gázos sniperrel nem lesz sikerélményed (mert mindel lövés előtt fel kell húzni és ezért nem fogsz eltalálni szinte senkit). Egy "sniper" sem visz messzebbre mint egy normális AEG, és amúgy is AEG-ből is van sniper pl: M14, Dragunov vagy Dragonuv (nem tudom hogy kell leírni) stb...
2014. márc. 20. 06:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. márc. 20. 16:06
 4/4 Gabesz9997 válasza:
"rugós vagy gázos sniperrel nem lesz sikerélményed" mondjuk ha van valami alap ismereted akkor a mesterlövész puska se rossz és lehet vele siker élmény 1 lövés 1 találat is már bőven megfelelő. De ha már minden kötél szakad és mesterlövész lenne akkor VSR-10 ajánlom. Legjobban tuningolható és a legjobban megbízható. De ha tényleg fel akarod tuningolni az úgy +50.000Ft a tuning.
2014. ápr. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!