Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A zsíros ételek miatt lehet ez?

A zsíros ételek miatt lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap este és ma délben is nagyon nehéz, zsíros ételeket ettem es ráadásul sokat is ettem belőlük, most pedig folyamatosan hasmenésem van késő délután óta. Az epehólyagomat pár éve kivették, lehet emiatt +a sok zsíros kaja miatt ez a sok hasmenés? (Nem ez lenne az első, de most több mint 10-szer volt már hasmenésem)

2019. jún. 27. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, simán okozhatta.
2019. jún. 27. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos :D az epe segítene ezt lebontani , eddig hogy tudtál élni vagy mit ettél mert majdnem minden kajaban van zsír ?
2019. jún. 27. 23:35
 3/4 sassszem ***** válasza:
Szia! nem akarlak megijeszteni de arra utal hogy az epéddel van a gond, nekem is ugyanez volt a gondom csak szerencsére nem görcsöltem be csak fájt a hasam a jobb bordaivem és kisugárzott a lapockámba. Neked nem fáj a jobb oldali vagy és nem sugárzik ki a lapockádba?
2019. jún. 30. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, azóta már nincsen ez. Csak az nap volt gyomorrontás miatt
2019. júl. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!