Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Daganatos beteg vagyok, és...

Ká L kérdése:

Daganatos beteg vagyok, és baromira elegem van a szar életemből. Egy kivétellel mindenki ellenem fordult a környezetemből, ennél már a halál is jobb lenne. Kértem segítséget két orvostól is, de úgy lepattintottak, mint a sz. T. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég volt ebből. Én ezt nem akarom tovább csinálni.

Mit tegyek? Ti mit tennétek?

2019. jún. 24. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az úgynevezett "feleséged" és az "apád" egyáltalán nem érdemelnek meg téged! Sokkal több vagy annál, hogy ilyenekre pazarold az idődet és az életedet!

A szememben egy igazi harcos vagy, és remélem, hogy rád találnak azok az emberek, akik úgy szeretnek és becsülnek, ahogy vagy!

Szedd tovább a gyógyszereket és küzdj tovább, hogy a gyereked minden héten meglátogathasson, hogy büszkén mondhassa mindenkinek, hogy az apám soha nem adja fel!

2020. márc. 20. 06:45
 12/15 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok.

Letelt az 5 tünetmentes évem (állítólag ez az 5 év régi szabály...). Kiderült, hogy még 2-3 évig biztos kell kontrollokra járnom. Időközben találtam más melót, normális, jó fej kollégákkal, ahol komoly, felelősségteljes munkát bíznak rám. A gyermekem szépen fejlődik, annak ellenére, hogy az anyja minden nap stresszeli, hogy mi fog történni velem. Jövő héten megyek kontrollra, majd megírom az eredményt (???).

2020. márc. 30. 14:08
 13/15 A kérdező kommentje:
És köszönöm a komoly válaszokat!
2020. márc. 30. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi van most Veled?
2020. jún. 27. 13:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Válasz az utolsó hozzászólónak (is):

Elköltöztem az ország másik végére, van munkám, fizikálisan jól vagyok, van hol laknom, és néhány héten belül dönt a bíróság a láthatásról (remélhetőleg számomra pozitívan). Gyógyszereket még kell szednem (7 félét...).

2021. febr. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!