Daganatos beteg vagyok, és baromira elegem van a szar életemből. Egy kivétellel mindenki ellenem fordult a környezetemből, ennél már a halál is jobb lenne. Kértem segítséget két orvostól is, de úgy lepattintottak, mint a sz. T. Mit tegyek?
Elég volt ebből. Én ezt nem akarom tovább csinálni.
Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Az úgynevezett "feleséged" és az "apád" egyáltalán nem érdemelnek meg téged! Sokkal több vagy annál, hogy ilyenekre pazarold az idődet és az életedet!
A szememben egy igazi harcos vagy, és remélem, hogy rád találnak azok az emberek, akik úgy szeretnek és becsülnek, ahogy vagy!
Szedd tovább a gyógyszereket és küzdj tovább, hogy a gyereked minden héten meglátogathasson, hogy büszkén mondhassa mindenkinek, hogy az apám soha nem adja fel!
A kérdező vagyok.
Letelt az 5 tünetmentes évem (állítólag ez az 5 év régi szabály...). Kiderült, hogy még 2-3 évig biztos kell kontrollokra járnom. Időközben találtam más melót, normális, jó fej kollégákkal, ahol komoly, felelősségteljes munkát bíznak rám. A gyermekem szépen fejlődik, annak ellenére, hogy az anyja minden nap stresszeli, hogy mi fog történni velem. Jövő héten megyek kontrollra, majd megírom az eredményt (???).
Válasz az utolsó hozzászólónak (is):
Elköltöztem az ország másik végére, van munkám, fizikálisan jól vagyok, van hol laknom, és néhány héten belül dönt a bíróság a láthatásról (remélhetőleg számomra pozitívan). Gyógyszereket még kell szednem (7 félét...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!