Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig él egy Gilbert kóros...

Meddig él egy Gilbert kóros beteg?

Figyelt kérdés
olvastam utánna,de sose volt irva az,hogy ezek a betegek meddig élhetnek,egyre rosszabbodik az állapot stb.. Érdelelne,hátha valaki tud rá valami választ

2019. jan. 31. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is Gilbert-kórom van, legalábbis ezt mondta egy orvos még pár éve, de azok alapján, amit ő mondott, illetve utánaolvasás után megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. Tudtommal önmagában nemigen befolyásolja az élethosszt, és nem egy veszélyes állapot, nem is kifejezett betegség, csak jobban oda kell figyelni magamra - rendszeresen enni, kipihenni magamat, nem vagy nagyon ritkán fogyasztani alkoholt..
2019. jan. 31. 23:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a válaszodat,jó hallani ezt :)
2019. febr. 3. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha még aktuális, nálunk öröklődik. Élünk, kivéve nagymamát aki 94 évesen elhunyt. Egyre vigyázz, ne igyál csak ritkán, mert a máj hamarabb tönkremegy tőle mint másoknál.
2019. szept. 14. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális egy Gilbert kóros élettartama. Egyetlen dologra kell figyelni, de ezt már előttem is írták, nem szabad túl sokat inni. Igazából alkoholt fogyaszthatsz, de részegnek kevésbé célszerű lenni.
2020. máj. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!