Van itt valaki, aki daganatos betegségben szenved/szenvedett és szívesen mesélne arról, hogy milyen tünetekkel fordult először orvoshoz és végül hogyan derült fény a betegségre? (Daganat típusától függetlenül)
Édesanyámnál hányás, hasmenés és látványos fogyás hirtelen. Teljesen ledermedtem és nem tudtam IDŐBEN cselekedni...
Most már egyértelműen haldoklik. (Előtte gyógyszermérgezés, miegymás. Pokol volt hosszú éveken át.)
Azt mondták legutóbb már csak néhány hete van hátra. Elgyengült a teste, nincs normális immunreakció. Olyan elképesztő ürességet érzek, amilyet még soha!
Remélem, idővel elfelejtem ezt a szörnyű időszakot. De most a látványtól szenvedek még egyelőre, ahogy készülődik elmenni...
2-es válaszoló vagyok.
Nyári időszak van, MINDENKI NYARAL - az egész ismeretségi köröm szinte. Ez a nehézség inkább az egészben.
Alig találok valakit, akivel el tudnék beszélgetni. (De azért akad...)
2 és 3-as válaszoló vagyok.
Még "küzdünk" ezzel a csúnya betegséggel. (Nem tudjuk, hogy a kórság, vagy pedig Mi leszünk az erősebbek...)
Minden támogatást megadok Édesanyámnak, ha mégis úgy döntene, hogy értelmét látja az életben maradásnak.
(Akármilyen fáradtnak és "kifacsart"-nak érzem magam, a kedvéért igyekszem mindent megtenni.) Tegnap délelőtt huncut mosoly bujkált a szája szegletében.
Jobban érezhette magát a szorgalmas törődésem révén. Tudja, hogy rám BÁRMIKOR SZÁMÍTHAT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!